Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ALT for damernes kvindeløb kommer til Odense

juni 13

Danmarks hyggeligste kvindeløb gæster Odense.

Munke Mose danner rammen om enten løb eller gåtur med veninderne, kollegaerne eller familien.

Der bliver garanteret en dag med sjov, løb, venindehygge og masser af lækkerier, når ALT for damernes kvindeløb kommer til Odense. Igen i år er der frit valg mellem 5 km., 10 km., 15 km. eller en 5. km gårute.

Chefredaktør på ALT for damerne, Tina Nikolaisen, er vild med den gode stemning og sammenholdet, der kendetegner løbet:
“Det bedste ved kvindeløbet er at se så mange dejlige kvinder møde op for at løbe eller gå sammen med os. Det er tydeligt, at løbet også bliver brugt som en socialt event. Rigtig mange bliver hængende i timer efter på pladsen for at holde picnic eller bare hygge sig med veninder eller kolleger. Stemningen er altid helt i top,” siger hun.

Sidste år deltog knap 2.000 kvinder til løbet i Odense. Minimumsalderen for at deltage er ti år, men derudover er alle aldre velkomne. Sidste år var den ældste deltager 87 år.

 

Underholdning på pladsen
Løberne er så heldige at få besøg af Jan Svensson, som med mange års erfaring med både træning og dans er garant for godt humør og som sidste år vakte stor begejstring med sin opvarmning.

Deltagerne får også glæde af sundhedsekspert Michelle Kristensen, der giver peptalk og tips til at få nye og sunde vaner ind i en travl hverdag.

“Jeg er stor fan af Michelle, fordi hun gør det overskueligt at leve sundt. Hun har humor og man får lyst til at leve sundt og måske ligefrem lægge sin livsstil om, fordi det aldrig bliver fanatisk,” siger Tina Nikolaisen.

 

Løbetrøje og goodiebag designet af Mads Nørgaard
Igen i år får du en lækker løbe T-shirt, når du tilmelder dig ALT for damernes kvindeløb. Det er det kendte danske brand Mads Nørgaard, der endnu en gang har designet løbetrøjen. I 2016 var det også Mads Nørgaards ikoniske striber, der prægede kvindeløbs T-shirten og løberne var vilde med den i en sådan grad, at mange stadig bruger netop den, når de løber i deres fritid.

Når du tilmelder dig ALT for damernes kvindeløb, får du ligeledes en goodiebag, der også er designet af Mads Nørgaard. Goodiebagen vil være fyldt med dejlige produkter til en værdi af over 500 kr.

 

Nyhed – YOGA event
Som en nyhed holder ALT for damerne i år et yoga-arrangement til kvindeløbet. I København vil yogaunderviserne Michael Bjerrum og Kristine Marie Rost guide os gennem øvelser, som både nybegyndere og mere øvede kan være med til. Michael er ekspert i anatomi og bevægelsesmønstre, mens Kristine er en af Danmarks bedste Yin yoga specialist.

Skal du deltage i kvindeløbet, kan du tilkøbe en times yoga-undervisning for kun 79 kr.

 

Kvinder, som ikke har lyst til at løbe eller walke til kvindeløbet, kan også dyrke yoga med os. Tilmelder man sig yoga-arrangementet uden at være kvindeløber, får man en times yoga-undervisning samt årets store goodiebag (værdi 500 kr.) for kun 139 kr. plus gebyr.

Efter løbet eller yogaundervisningen er der rig mulighed for hygge og afslapning på løbspladsen, hvor du også kan besøge boder og deltage i sjove aktiviteter.

For tilmelding klik her.

Detaljer

Dato:
juni 13

Sted

Munke Mose Alle
Munke Mose Alle
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps