Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Artist Talks – Kunstnerisk Praksis

december 2 16:00 - 17:30

Bliv klogere på hvordan kunstnere laver deres værker.

Mød kunstneren i kunstnerens maskinrum på Det Fynske Kunstakademi, når man inviterer til en foredragsrække i efteråret. Hør hvordan fire markante kunstneres hverdag ser ud, hvordan deres kunstværker opstår og bliv samtidig klogere på nogle af samtidskunstens begreber.

Kunst udvikles og produceres på forskellig vis. På atelieret, til konkrete kontekster og steder, i dialog med andre eller baseret på specifik research. I denne foredragsserie vil en række af samtidens vigtige, danske billedkunstnere fortælle om deres specifikke praksis og individuelle kunstneriske metode. Fokus er således ikke selve de kunstneriske værker eller medier, men derimod den enkeltes praksis, hvordan kunstneren arbejder og hvor, hvordan og med hvilken metode værkerne bliver til.

Kollektiv Praksis af Mathias og Mathias

Kunstnerduoen Mathias og Mathias har arbejdet sammen siden 2012. Mathias Toubro (f. 1986) og Mathias Dyhr (f. 1991) vil fortælle om, hvordan og hvorfor de foretrækker at arbejde sammen kollektivt, men også hvorfor det stadig giver mening at arbejde hver for sig som klassiske billedkunstere.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
december 2
Tidspunkt:
16:00 - 17:30

Sted

Det Fynske Kunstakademi
Jernbanegade 13
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier