Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børneteaterfestival

14. oktober 2018 - 20. oktober 2018

TUMLE-klubben er stolte af at kunne invitere til en festival, der byder på det allerbedste inden for dansk børneteater. I tæt samarbejde med Nørregårds Teater, præsenterer Kulturmaskinen følgende forestillinger i skolernes efterårsferie:

Historiehuset (fra 3 år)
Historiehuset – et hus fyldt med historier. Lad dig overraske af denne nærværende teateroplevelse i selskab med Hans Nørregård – og et hus, et liv, et univers fyldt med historier helt tæt på.

Søndag d. 14. oktober kl. 11.00 og 13.00, mandag d. 15. og tirsdag d. 16. oktober kl. 10.00 på Nørregårds Teater.

Syv med et slag (fra 4-9 år)
Skrædderen sidder på sit værksted fyldt med opgaver og historier. Men med et angribes skrædderens marmelademad af en hel flok fluer. Med et velplaceret klask lykkes det skrædderen at slå 7 fluer med et slag. Det er da noget af en præstation. Det skal hele byen… Nej, det skal hele verden have at vide. Og så drog han ud i verden.

En forestilling om hvad selvtillid og optimis­me kan føre til og om at bryde den sociale arv ved hjælp af energi, drivkraft og en stor portion fantasi.

Forestillingen er frit efter brødrene Grimms eventyr ”Den tapre skrædder”.

Søndag d. 14. oktober kl. 11.00 og mandag d. 15. oktober kl. 10.00 og 11.30 på Kulturmaskinen

Elsker, elsker ikke (fra 4-8 år)
H.C. Andersens to eventyr ”Flipperne” og ”Kærestefolkene” er i denne forestilling elegant kædet sammen til en nærværende og rørende fortælling om det første kys, om gensynsglæde og de ting vi har gemt væk.

En forestilling med objekter der levendegø­res, i takt med at de to eventyr udspiller sig i mandens forberedelse til gensynet med den første kærlighed.

Onsdag d. 17. og torsdag d. 18. oktober – begge dage kl. 10.00 på Nørregårds Teater

Gå på line (fra 6 år)
Nogle ting er det samme hvert år og andre ting er ikke det samme hvert år. ”Gå på line” er en rørende fortælling om Emma og hendes morfar. Emma besøger sin morfar og mormor hver eneste sommer, det har Emma gjort lige siden hun lå i sin mors mave, hun tager toget og bliver hentet på stationen, sådan er det hvert år, men netop i år er alt ikke som det plejer … selvom den ternede dug stadig ligger på bordet, træet i haven man må klatre i, og det man ikke må klatre i, står stadig hvor det plejer.

”Gå på line” er en forestilling om, at livet går sin gang og at det stopper. En forestilling om hvor svært det kan være at se realiteter­ne i øjnene og sige tingene ligeud.

Fredag d. 19. oktober kl. 10.00 og lørdag d. 20. oktober kl. 13.00 på Nørregårds Teater

1-2-3 Nu (fra 1½ år)
Skyer, der svæver over byer… en gravko, der laver en kæmpestor bunke jord, lige til at kravle op i…

en sommerfugl, der ikke kan fanges… et æble, man skal hoppe højt for at nå… vil du være med? 1-2-3-nu…

Det er noget af det vi oplever, når vi åbner den store pop-upbog, der med pop-ups, levende billeder og overraskelser tager os med på en musikalsk og sanselig tur ud i verden.

Tirsdag d. 16. oktober kl. 10.00 og 11.30 på Kulturmaskinen

Køb dine billetter her og find yderligere information.

TUMLE-klub-rabat
Er du medlem af TUMLE-klubben, får du en gratis fribillet ved køb af 3. Fribilletten kan hentes hos Kulturmaskinen eller på Nørregårds Teater. Skal billetten benyttes til en af teaterforestillingerne under festivalen, reservers billetten ved at skrive til post@nrt.dk eller ringe på 70261870.

Foto: Odense Kommune

Detaljer

Start:
14. oktober 2018
Slut:
20. oktober 2018

Sted

Kulturmaskinen Odense
Farvergården 7
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map