Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Christopher

30. november 2018 20:00

CHRISTOPHER ER TILBAGE! Efter et års pause træder et af Danmarks allerstørste livenavne tilbage i rampelyset.

”Fans i krise: Christopher forsvundet”. Sådan lød overskrifterne fra flere danske medier tidligere på året. Og med fuldstændig radiotavshed på alle hans sociale kanaler i de seneste seks måneder, kunne det måske også virker sådan.

Men det er heldigvis ikke tilfældet. Efter et års pause er Christopher nu tilbage med singlen ”Bad”. En up-tempo popsang med stærke soul referencer og en vokalmæssig power præstation, der viser en mere kantede og moden side af den etablerede popstjerne: ”Jeg kunne mærke energien og potentialet i ’Bad’ fra det øjeblik sangen begyndte at forme sig – jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe midt i processen, så jeg insisterede på bare at blive ved. Uden forstyrrelser, bare fuldt fokus på at se, hvor sangen kunne tages hen”, fortæller Christopher.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler – der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af de største danske popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på de skrå brædder i både ind- og udland, og til efteråret drager Christopher endnu engang ud på de danske landeveje, hvor han svinger vejen forbi Odense Idrætshal.

Koncerten starter klokken 20, men dørene åbnes allerede 18.30 – så kom i god tid.

Pris: 300 ex. gebyr.

Billetter kan købes her.

Pressefoto.

Detaljer

Dato:
30. november 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Odense Idrætshal
Højstrupvej 5
Odense, 5200 Danmark
+ Google Map