Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dansens Dag indtager midtbyen

april 29

Allerede inden Dansens Dag bliver kickstartet, varmer Modern Move Company og Hartel Academy op ved torsdag den 26. april at tilbyde skolerne i Odense danseworkshops i moderne dans og tango.

På Dansens Dag centrerer programmet sig omkring amfiscenen i Brandts-komplekset. Her kan du fra kl. 11.30-15.30 opleve hip hop, MGP-dans, ballet, tango, shuffle, akroyoga, moderne dans, dubstep, afrikansk dans og meget mere.

Foto: ABW

Dansen spreder sig dog også til andre dele af byen – og her er der i år masser af swing på programmet. I ODEON og på Cuckoos Nest kan du få testet dine fødders hurtighed med de kvikke trin fra 1930’erne. Den medrivende swing-stemning kan også opleves på banegårdens perron 4, hvor danseklubben “Swing The Shoes'” giver passagererne en ekstra oplevelse med på rejsen.

Møntergården er en af årets nye dansepartnere. De inviterer i år til et brunch-arrangement, hvor der er garanteret sus i skørterne med en forrygende dansekavalkade og et foredrag om dansen gennem 1900-tallet. Bagefter vil der er mulighed for at deltage i en mini-intro i swingdans.

Også de mindste danseentusiaster kan blive luftet. Hos Danseakademi City Ballet er der mulighed for at prøve kræfter med øvelser fra ballettens verden, og Odense Danse Center tilbyder børneworkshops i standard- og latindans.

Dansens Dag sluttes som altid af med en gedigen dansefest for alle i Kulturmaskinens store sal fra kl. 18.00.

Er 2018 året hvor du skal tage hul på dansen? Så er Dansens Dag en oplagt mulighed for at få en smagsprøve på, hvad der findes af spændende tilbud og stilarter i Odense.

Læs nærmere om tid og sted for de enkelte aktiviteter i programmet for Dansens Dag, som findes på www.oplev.odense.dk/dansens-dag

 

Detaljer

Dato:
april 29