Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det Fynske Dyrskue

juni 14 - juni 16

Det Fynske Dyrskue er en stor del af den fynske kulturarv. Derfor er det også med stor spænding, at man i år glæder sig til at åbne dørene for et dyrskue i nye klæder, der matcher nutidens landbrug.

Dyrenes samlingssted

I 1953 var Det Fynske Dyrskue en folkefest, hvor statsministeren Erik Eriksen deltog med hans røde malkekøer. Det har siden udviklet sig til at være en folkefest, men også et samlingssted for dyrene, landbruget og publikum fra Fyn og omegn, hvor dette års store navne på dyrskuet blandt andet er Sebastian Klein, der optræder om søndagen.

Til åbningsceremonien fredag kl.12.00 kommer borgmester Peter Rahbæk Juel og Torben Povlsen, der er svineproducent. Bestyrelsesformand for Fynsk Landbrugs Eventforening holder åbningstalen.

Fødevarer og fællesskab under Skylineren

Skylineren er årets store trækplaster, hvor Det Fynske Dyrskue i 2019 favner både landmændenes og fødevareproducenternes fælles interesser om fødevarer og landbrug, der lever op til nutidens krav om dyrevelfærd, slagtning og produktion. Derfor er avlen som formål suppleret med et fokus på at fremme både landbrugets og den lokale fødevareproduktions udvikling.

Blandt erhvervsudstillerne findes der både de store traktorer, biler, veterantraktorer og udstillere fra de fynske uddannelsesinstitutioner. På erhvervsudstillingen er der derfor noget for både landmanden og familien.

Kreative madsnedkere

Det er væsentligt for Det Fynske Dyrskue at kombinere leg og viden med lækre råvarer, hvor publikum kan tage oplevelserne med hjem.

Derfor har man også skabt rammerne for et fødevaremarked, der er en kulinarisk legeplads med blandt andet ”det rullende madværksted” og ”food trucks”, hvor publikum både kan smage de lækre lokale råvarer og gå på opdagelse i street food fra det danske, græske og italienske køkken.

For mere information klik her.

Detaljer

Start:
juni 14
Slut:
juni 16

Sted

Det Fynske Dyrskue
Broløkkevej 2
Odense SV, 5250
+ Google Maps