Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En aften med Sara Blædel og Michelle Kristensen

januar 28 19:00 - 21:00

Få den perfekte formular på et mord – Tag røven på dit indre sukkermonster! – Gør din svaghed til din største styrke. Du har nu mulighed for at opleve både Sara Blædel og Michelle Kristensen sammen på scenen til en helt særlig aften!

De to har sammen formet en foredragsaften, som består af hvad de kalder det perfekte forgyldte kinderæg for voksne. Du får nemlig tre ting på én gang:

– Den perfekte formular på et mord

– Hvordan du tager røven på dit indre sukkermonster!

– Sådan gør du din svaghed til din største styrke

Både Sara og Michelle er begge gået imod strømmen og har taget røven på både sig selv og andre. Sara er gået fra at være ordblind til i dag at være Danmarks krimidronning nr. 1. Michelle blev som barn stemplet som overvægtig og drillet med at være tyk, men er i dag en af Danmarks mest populære sundhedsinspiratorer! Noget af et turn-arround for begge!

SARA BLÆDEL VIL PÅ AFTENEN FORSØGE AT BESVARE SPØRGSMÅL SOM:
– Hvordan og hvorfra hun får sine idéer?
– Hvordan hun helt lavpraktisk skriver sine bøger? Og laver sin research?
– Og om hun egentlig ikke selv er rædselsslagen, når hun sidder og skriver en drabsscene oppe i sit sommerhus på en mørk og stormfuld aften?

MICHELLE KRISTENSEN VIL SVARE PÅ GÅDER SOM:
– Hvorfor er det vi har så svært ved at ændre på de knap så sunde vaner?
– Hvordan tager vi røven på vores indre sukkergris?
– Hvad skal der til for at sundheden bliver en helt naturlig del af din hverdag? Hvor du dropper den dårlige samvittighed og nyder hverdagen med både plads til kål og chokoladekage.

OG SÅ VIL DE SAMMEN GIVE DIG FORMLEN PÅ:
– Hvordan du tager røven på din fortid – og dine gener?
– Formår at se egne svagheder, som dine største styrker
– Og lykkes med at nå de mål, du har sat dig?

Med andre ord – du går fra foredraget med en inspiration og glæde til at ændre på nogle ting, som vil gøre din hverdag sjovere, og hvor du ikke længere behøver at tænke: ’gid jeg også kunne’, – for det kan du! Derudover skulle du også gerne få trænet mave- og lattermusklerne undervejs – som en ekstra bonus. For hvis Sara og Michelle selv skal sige det, så kan de faktisk være ret sjove!

Hvorfor i alverden laver en krimiforfatter og en sundhedsekspert et foredrag sammen?
Ja, det får du først helt svaret på på aftenen, men fælles for de to er at de begge er havnet på rette hylde ved at gøre de ting, der bestemt ikke lå ligefor!

Michelle Nørgaard Kristensen
er en af landets mest populære eksperter indenfor ernæring, træning, sundhed og trivsel

Hun er også kvinden bag MK online camp, som på bare ét år har haft over 5700 deltagere. Hun er uddannet indenfor idræt og Human Ernæring og har taget en lang række specialuddannelser. Bl.a. forfatter til bestsellerne MK bootcamp og Mindre mavefedt – mere energi.

Sara Blædel
er forfatter, journalist og en af Danmarks førende krimiforfattere. Hun er fire gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter – i dag kendt som Martha-prisen. Hun modtog i 2014 den prestigefyldte forfatterpris De Gyldne Laurbær, og hendes bøger har alene i Danmark solgt tæt på imponerende tre millioner eksemplarer og er under udgivelse i 38 lande!

Foredraget er arrangeret af Tikko, og du kan købe din billet her.

Detaljer

Dato:
januar 28
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ, 5220
+ Google Maps