Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering af kunstprojektet “UdtrykAftryk” på Højmeskolen

maj 24 15:00 - 16:00

Odense Musikskole inviterer til fernisering af kunstprojektet “UdtrykAftryk,” som er blevet til i et musikalsk samarbejde mellem Odense Musikskole, Højmeskolen og kunstformidler Jacinta, kendt fra DR Ramasjang.

Kunstprojektet “UdtrykAftryk” er lavet af hele 3. og 4. årgang, samt alle musikskoleelever fra 5. årgang fra Højmeskolen. Alle eleverne har arbejdet intensivt med håndværk & designfaget, samt musikfaget kl. 8.00-15.00. Dagen kulminerer herefter med fernisering fra kl. 15.00-16.00. Forberedelserne til ferniseringen finder sted på selve kunstdagen den 9. april, hvor eleverne vil undersøge lyd og billede på et mikroskopisk plan.

“Vi kalder det en visuel og auditiv undersøgelse af vores omgivelser. Ligesom man bruger et forstørrelsesglas til at forstørre ting, vil vi her undersøge lyd og billede, som man almindeligvis ikke lægger mærke til,” fortæller musikskolelærer og initiativtager til projektet Kristine Bjørg Marcussen.

Jacinta fra DR Ramasjang

Vi er så heldige at have Jacinta med på projektet. Hun er kendt fra bl.a. DR Ramasjang og er pt. kunstformidler ved Museum Jorn. Jacinta vil også hjælpe Højmeskoleeleverne med at lave kunst hele dagen på Højmeskolen den 9. april, deltage i ferniseringen kl. 15.00-16.00 samme dag, samt deltage i ferniseringen den 24. maj på Musikbiblioteket.

Udover Jacinta bliver hele projektet varetaget af Højmeskolens håndværk & design-lærere Erik og Helle, Højmeskolens musiklærere Erik, Katrine og Dorte, samt musikskolelærerne fra Odense Musikskole Morten, Joakim, Lasse og Kristine.

Har man ikke mulighed for at komme og opleve ferniseringen den 9. april, bliver udstillingen flyttet ind på Musikbiblioteket til en ekstraordinær fernisering fredag den 24. maj kl. 16.00-17.00. Her vil udstillingen forblive hen over weekenden, så kom endelig også forbi til denne udstilling.

Kunstprojektet er blevet til med økonomisk støtte fra Åben Skole-puljen i Odense.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
maj 24
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://presscloud.com/csp/vocast/message.csp?KEY=656170757725327

Sted

Musikbiblioteket
Østre Stationsvej 33
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon:
65514444
Hjemmeside:
www.odensebib.dk
Del på sociale medier