Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om seniorers bilkørsel

april 20 14:00 - 16:00

Er man seniorbilist på Vestfyn, så er der god grund til at sætte kryds i kalenderen den 20. april. Her kan seniorbilister nemlig få tips og gode råd til, hvordan de bliver ved med at være sikre i trafikken.

Foto: ABW

– Vi vil gerne sætte fokus på gode og dårlige vaner i trafikken og på myten om ældre som farlige bilister, fortæller Claus Hanfgarn fra GF Forsikrings lokale kontorer i bl.a. Middelfart, Faaborg og Odense.

– GF Forsikring afholder lignende arragnementer rundt om i landet og altid med stor deltagerantal. Det vidner om, at mange seniorer gerne vil vide mere om emnet, uddyber Claus Hanfgarn.

Foredraget handler også om de nye regler til fornyelse af kørekortet og om, hvad man selv kan gøre for at holde sine kørefærdigheder ved lige.

Alle kan deltage
Arrangementet er et samarbejde mellem GF Fyn, Ældre Sagen og GF Fonden, der arbejder for større trafiksikkerhed i Danmark. Det foregår fredag den 20. april 2018 kl. 14 – 16 på Aktivcentret, Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg, og alle kan deltage – også selvom man ikke er senior eller medlem af Ældre Sagen.

Det koster 50 kr. at deltage, og det er inkl. kaffe og kage. Tilmelding er nødvendig senest onsdag den 18. april på følgende hjemmeside: www. gftrafiksikker.dk/eventkalender.

Detaljer

Dato:
april 20
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Aktivcentret
Dærupvej 5
Glamsbjerg, 5620
+ Google Map