Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gode råd om elcykler

april 18 14:00 - 16:00

MUNKEBO: GF Fonden deler ud af gode råd om elcykler ved et gratis arrangement, så man uanset alder og eventuel sygdom kan få ekstra skub i pedalerne.

Foto: ABW

Er man glad for at cykle, men kommer sjældent afsted, fordi det er blevet for tungt at få gang i pedalerne, så er en elcykel måske løsningen.

– Sygdom og alder kan få mange til at droppe cykleriet. Det er rigtig ærgerligt, for en elcykel kan give medvind på cykelstierne og bringe cykelglæden tilbage, fortæller Claus Hanfgarn fra GF Forsikrings nærliggende kontor i Odense.

– Vi ved, at mange er lidt betænkelige, når det kommer til køb af elcykler. Derfor har vi sammen med Ældre Sagen lavet et arrangement om, hvad man skal være opmærksom på ved køb af elcykel, og også hvordan man forholder sig til sikkerheden.

Mulighed for prøvetur
GF Fonden er inviteret til at komme med de gode elcykel-råd, og HF Christiansen, der producerer elcykler, er også inviteret. HF Christiansen stiller med flere forskellige cykler på dagen, så man har mulighed for at få en prøvetur og kan afgøre om en elcykel er sagen.

Arrangementet foregår onsdag den 18. april 2018 kl. 14-16 i Hallen, Mosevangen 2, 5330 Munkebo. Det er gratis, og alle kan deltage – også selvom man ikke er medlem af Ældre Sagen eller er kunde hos GF.

Der bydes på kaffe og kage undervejs og tilmelding er derfor nødvendig senest mandag den 16. april til Ældre Sagen på tlf. 26 33 19 38 eller 29 60 33 85.

Detaljer

Dato:
april 18
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Hallen – Munkebo
Mosevangen 2
Munkebo, 5330
+ Google Map