Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Infomøde om letbanearbejdet

januar 10 18:00 - 20:00

Odense Letbane og Odense Kommune afholder onsdag 10. januar infomøde om letbanens anlægsarbejde på Nyborgvej, der begynder i første kvartal 2018, og som vil få betydning for trafikken på Nyborgvej.

I starten af 2018 begynder Odense Letbane P/S at bygge nye vejbaner, cykelstier og fortove på Nyborgvej, så der bliver plads til letbanen. Arbejdet vil blive udført, så nye fortove, cykelstier og vejbaner først opbygges i den ene side af vejen – og derefter i den anden side af vejen.

Anlægsarbejdet begynder ved krydset Ejbygade/Ørbækvej og ender ved Frederiksgade, hvor det forventes afsluttet i løbet af foråret 2019. Derefter bliver der etableret skinner, teknik og stationer. Dette sporarbejde forventes at fortsætte til sommeren 2020. Letbanen forventes at gå i drift i slutningen af 2020.

Odense Letbane P/S og Odense Kommune vil i forbindelse med opstart af anlægsarbejdet gerne invitere letbanens naboer til et infomøde, hvor det kommende arbejde og de trafikale konsekvenser bliver gennemgået – og hvor man kan stille spørgsmål til fagfolkene bag projektet.

Infomødet bliver afholdt onsdag 10. januar klokken 18.00 – 20.00 i Hallen ved den gamle Ejby Skole, Ejby Kirkevej 15.

Tilmelding er nødvendig og kan ske via odenseletbane.dk/nyborgvej eller på tlf. 30 71 80 94.

Under arbejdet vil adgangsveje til både boliger og erhvervsdrivende så vidt muligt blive opretholdt. Ligeledes forventes det at være muligt at opretholde dobbeltrettet trafik med begrænsninger på Nyborgvej for både biler, cykler og gående det meste af perioden.

Når sporarbejdet begynder i 2019, kan det dog vise sig nødvendigt at ensrette en del af Nyborgvej for biler for at skabe plads til arbejdet.

Bybusserne i området kan blive periodisk påvirket af arbejdet. Følg med på fynbus.dk

Find nye veje og få generelle tip om trafik i Odense på odenserundt.dk

Foto: ABW

 

Detaljer

Dato:
januar 10
Tidspunkt:
18:00 - 20:00

Sted

Ejby Skole
Ejby Kirkevej 15
Odense SØ, 5220
+ Google Map