Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Into the unknown

28. september 2018 - 17. februar 2019

Kom med til udstillingen ‘Into the unknown’, der er en rejse gennem science fiction som genre.

Science fiction står for nogle af verdens mest ikoniske film, musik, litteratur og kunst. I kølvandet på blockbusters som ‘Star Wars’ og ‘Alien’ fortsætter strømmen af film, spil og bøger med at bortføre os til nye planeter og galakser og ind i en fjern fremtid. Men hvordan opstod genren i slutningen af det 18. århundrede? Og hvorfor er det blevet så populært hos folk i alle aldre?

‘Into the unknown’ udforsker science fiction som genre. Glæd jer til at opleve alt fra sjældne tegneserier og reklamer, der markedsfører forestillingen om rummet i det gamle Sovjet-unionen – til genrens store ikoner som Darth Vaders maske og Stormtroopers fra Star Wars.

Årets store udstilling er en genredefinerende udforskning af et højt elsket populærkulturelt univers. Udstillingen fylder hele førstesalen på museet og omfatter over 200 bøger og originalmanuskripter fra hele verden tillige med kunstværker, over 50 film og tv-klip med nogle af de mest mindeværdige sekvenser fra science fiction-genrens filmhistorie samt sjældne, hidtil ukendte arkivklip, pulpblade, reklamer, grafik, filmrekvisitter, tegneserier, videospil og robotter.

Udstillingen er kurateret af Barbican International Enterprises og co-produceret med Brandts og OCC i Athen.

Into the Unknown: A Journey through Science Fiction. Foto: Tristan Fewings/Getty Images

Detaljer

Start:
28. september 2018
Slut:
februar 17

Sted

Brandts
Brandts Torv 1
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
65 20 70 00
Hjemmeside:
https://brandts.dk/