Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Iværksætterfestival: ‘Viden, Netværk og Fællesskaber’

12. november 2018 - 16. november 2018

Fra den 12. november til den 16. november står den på Iværksætterfestival i Odense.

Går du rundt med en idé til en ny virksomhed, eller har du måske allerede kastet dig ud i livet som iværksætter? Så er der mulighed for – helt gratis – at blive både klogere og dygtigere til Odense Kommunes iværksætterfestival fra den 12. til 16. november.

Festivalen starter med Kick-Off i Odeon den 12. november klokken 12.30. Vær med til at sparke årets festival i gang og hæld brændstof på dit kommende år med mere fokus på forretning, mere netværk og større fællesskab.

Til kickstarten i Odeon møder du bl.a. Tobias Hamann, kendt fra Den Store Bagedyst, og Emilia Van Hauen – en vild og kreativ iværksætter og en erfaren og udfordrende sociolog med et friskt syn på den danske iværksætterkultur.

Der er drivkraft i netværk og fællesskaber, og derfor skal du også møde de fynske klynger i Udvikling Fyn.

Du bliver desuden en af de første til at opleve hvem, der løber med IværksætterOdense-prisen 2018.

Festivalen bliver bl.a. bakket op af Jyske Bank, Søby Revisorer, Kielberg Advokater og GF Forsikring, som på dagen stiller deres ekspertise til rådighed.

De sørger selvfølgelig for, at du ikke tørster og sulter undervejs. Og det bliver kort og godt en eftermiddag fuld af inspiration, underholdning og netværk.

Læs det fulde program og tilmeld dig her.

Detaljer

Start:
12. november 2018
Slut:
16. november 2018

Sted

Odense
Odense, 5000 Danmark + Google Map