Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Magiske Dage i Odense

18. oktober 2018 - 20. oktober 2018

Magiske Dage er en festival fyldt med magi i Odense.

Ingen efterårsferie uden magi og mystik i Odense, hvor byen fyldes af alle med hang til magi og trylleri – uanset alder. Bybilledet får et ekstra strejf af magi og fyldes med børn, unge og voksne i fantastiske udklædninger, når Odense Bibliotekerne forvandler Odense til et magisk univers, og byder nye som gamle gæster velkommen til to fulde dage i litteraturens og fantasiens tegn.

Hvad enten det er din første gang på festivalen, eller om du er en tilbagevendende gæst, er der masser af magiske oplevelser på programmet. Både helt nye aktiviteter, endda af international karakter, og gode gamle kendinge, kan opleves på festivalen i 2018.

Magiske Dage Odense er en hyldest til litteraturen og et eksempel på, at læseoplevelsen ikke slutter, selvom den sidste side i bogen er vendt. Det er en fejring af de magiske universer, der slet ikke kan lade være med at leve videre med os!

En af bibliotekets fremmeste opgaver er at fastholde og formidle et så stærkt, sjovt og magisk univers, at det forbliver i og udvikler vores fantasi – og det gælder for børn såvel som voksne.

Magiske Dage Odense har udviklet sig fra en spontan idé udviklet i et lokalbibliotek for år tilbage som en Harry Potter aften, til at være blevet en festival, der nu rækker ud til alle andre, der har lyst til at være med. Den er blevet en del af Odense. Man er stolt af og glad for, at de har formået at skabe en festival, der ikke alene spreder magi og glæde i Odense, men som også kan trække fantasy-, eventyr og magifans til fra hele landet.

Læs mere om festivalen her.

Detaljer

Start:
18. oktober 2018
Slut:
20. oktober 2018

Sted

Borgernes Hus
Østre Stationsvej 15
Odense, 5000
+ Google Map