Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nu’ det jul igen – Plantorama inviterer til stort julemarked

oktober 12

Plantorama i Odense slår endnu en gang dørene op til, hvad de kalder Danmarks hyggeligste julemarked.

Selvom der stadigvæk er over to måneder til juleaften, har Plantorama i Odense iklædt sig julens farver med masser af lys, gran, nisser og pynt, der fra den 12. oktober skal skabe god stemning frem til jul. De mener ikke, at man kan være for tidligt ude med at glæde sig og ej heller til at hygge og sprede godt humør.

”Som man også kan se på vores julemarked, hvor vi har givet den hele armen, mener vi, at julen er en af de hyggeligste højtider. Her er der noget for såvel store som små  og alle skal være velkomne til at besøge udstillingen og mærke julestemningen sprede sig”, siger Brian Peter Nissen, der er centerchef i Plantorama Odense.

Har du mod på selv at være kreativ, er markedet fyldt med kogler, ler, halmkranse og alverdens slags pynt til julens dekorationer. Et stort areal i centret i Odense er ryddet og erstattet med nisselandsbyer og flotte udstillinger. Særligt de mekaniske nisser er imponerende for de mindste.

Besøg dit lokale julemarked i Plantorama i Odense, og lad dig inspirere af julelandsbyer og nisser alle dage frem til jul.

Det er ganske gratis. For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
oktober 12

Sted

Plantorama
Petersmindevej 1C
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier