Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ny Aldi slår dørene op

februar 16

Fredag den 16. februar slår den nye Aldi på Hjallesevej 140 dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde spændende varer med hjem. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af friskbagt bake-off og inspirerende spotvarer.

Foto: Mads Gregersen

Kom og oplev den nye Aldi i Odense, når butikken den 16. februar slår dørene op og inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med fredagsslik. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi har glædet os utrolig meget til at vise det unikke butikskoncept frem for hele Odense – og ikke mindst fejre åbningen sammen med både store og små fredag den 16. februar, som uden tvivl bliver en festlig dag”, fortæller butikschef Sara Nielsen.

Helt nyt butikskoncept
Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – samtidig med at tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af frisk frugt, grønt og kød i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt faktisk for nyligt Politikens store discountpristjek af økologiske varer, foran alle andre discountbutikker.

Foto: Klaus Sletting

”Fyld indkøbskurven med frisk frugt og grønt, et godt stykke kød af høj kvalitet og nogle af de spændende og anderledes varer fra spothylderne. Alt sammen til den samme lave pris, som man kender fra det gamle Aldi”, fortæller den stolte butikschef Sara Nielsen om det nye koncept.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang fredag den 16. februar fra kl. 8

Detaljer

Dato:
februar 16

Sted

Aldi
Hjallesevej 140
Odense M, 5230
+ Google Map