Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Odense Havnekulturfestival

maj 25 - maj 27

Odense Havnekulturfestival afholdes 25.-27. maj i 2018. Der er bestilt godt vejr og højt humør.

Festivalen forsøger at inddrage nye tendenser. Igennem årene har arrangørerne været på forkant med kulinariske oplevelser, teknologi, streetkulturen, upcoming musik og meget mere.

 

Der er mange spændende oplevelser og aktiviteter i årets program, men specielt ét af hovednavnene har givet publikum baghjul. Dette års Havnekulturfestival får nemlig besøg af ingen ringere end hele Danmarks cirkusprinsesse, Motor Mille. Motor Mille optræder søndag d. 27. maj kl. 12.30 på havnepladsen, hvor hun vil sætte fut under fødderne på det danseglade publikum.

Modige gæster
Temaet på årets festival er MOD, og ligesom Motor Mille opfordrer børn til at kaste sig ud i livets vidunderlige eventyr, opfordrer festivalen alle deres gæster til det samme. Det kræver nemlig mod at stille sig op, kaste sig ud, falde i, blive skubbet frem eller overvinde sig selv.

I årets program er der masser af muligheder for at prøve noget nyt, skubbe grænser, gå i dialog og på opdagelse. Derfor opfordres alle til at gå på eventyr i alle festivalens forskellige afkroge og fortællinger. Man finder alt fra dristige streetaktiviteter til oplysende og indlevende kunst, og nyskabende musikalske indslag. Måske skal bungy jump skal prøves for første gang i dit liv, måske for 10’ende gang.

Drivkraften bag
I år er der over 200 medarrangører, der har fundet vejen til Odense Havnekulturfestival. Festivalen lever altså på hjælpen fra en stor gruppe talentfulde musikere, kunsthåndværkere, atleter, dansere, tekniske vidundere, artister og andet godtfolk, som med deres modige, festlige og begavede indslag gør festivalen til noget helt specielt. Med de mange aktører kommer et mangfoldigt program, som festivalen har glædet sig til at vise frem.

Det trykte program kan findes rundt omkring i Odense by, så tag på skattejagt eller hent dit program direkte i Ungdomshuset på Nørregade.

Programmet kan også findes digitalt her: havnekulturfestival.dk/program2018

Detaljer

Start:
maj 25
Slut:
maj 27

Sted

Odense Havn
Noatunvej
Odense, 5000
+ Google Map