Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Odense Symfoniorkester: Den Glade Enke

januar 10 19:30

Den glade enke, Nytårskoncerten 2019. Dirigent: Marie Rosenmir. Musik: Franz Lehár. Bearbejdelse: Thomas Storm

Wieneroperetten over dem alle, Den glade Enke, er Odense Symfoniorkesters nytårskoncert 2019. Forviklinger, flirteri, jalousi og den store kærlighed blandes med nogle af operettens mest populære toner, når orkestret spiller op med Vilja-sangen, Pavillonduetten og den skønne Enkevals der bliver spillet, som om man sad på Maxims.

Hannah og Danilo er ungdomskærester, men kan af standsmæssige årsager ikke få hinanden og de skilles ulykkeligt. Hannah gifter sig med en anden. Grev Danilo bliver udsendt som diplomat og giver sig hen til champagne og ”grisetter” på restaurant Maxim’s. De mødes nu et par år senere til ambassadefester i Paris og følelserne genopstår. Gammelt nag og sårede følelser gør, at de ikke kan få sagt de tre små ord til hinanden, men med list og hjælp fra gode venner, bliver det unge par forenet til sidst.

Foran Odense Symfoniorkester optræder et stjernehold af danske sangere under ledelse af den svenske dirigent Marie Rosenmir.

Medvirkende: Valencienne: Sofie Elkjær Jensen, Camille de Rosillon, David Danholt, Hannah Glawari, Winnie Merete Duholm, Grev Danilo, Thomas Storm, Baron Zeta, Jesper Buhl.

Det er ikke tilladt at benytte kamera, videokamera eller andet optageudstyr til Odense Symfoniorkesters koncerter.

Ønsker du at købe billetter klik her.

Detaljer

Dato:
januar 10
Tidspunkt:
19:30

Sted

Odense Koncerthus
Claus Bergs Gade 9
Odense C, 5000
+ Google Map