Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Odensiansk triatlon

maj 19

Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4 starter traditionen tro i Odense lørdag den 19. maj, med start og mål ved Odense Friluftsbad. I 2018 er der udsigt til deltagerrekord. Mere end 6.000 deltagere vil når sæsonen er overstået have deltaget i Danmarks største motionstriatlon.

Foto: KMD 4:18:4 Danmark

“Ikke bare på Fyn og i Odense er det blevet en tradition at sæsonen for alvor starter når KMD 4:18:4 Odense afholdes, vi ser også at mange kommer til Odense fra andre dele af landet for at være med,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN der står bag KMD 4:18:4 stævnerne.

I år er der desuden udsigt til markant deltagerfremgang, hvilket glæder arrangørerne:

“Vi har på nuværende tidspunkt dobbelt så mange tilmeldte, som på samme tid sidste år, og det er ikke utænkeligt at vi i Odense lander på en 700-800 deltagere måske flere, hvilket vil være meget imponerende,” fortæller Frej Elbæk Schjeldal og fortsætter:

“Den succes som KMD 4:18:4 stævnerne nyder over hele landet handler om, at alle kan være. Hvad enten du er erfaren triatlet eller det er første gang du snuser til tri-sporten så kan du være med. Vi gør meget for, at dagen skal være hyggelig og give mod på mere, og så har vi ikke mindst nogle fantastiske rammer i og omkring Odense Friluftsbad, hvor det altid syder og bobler af god triatlonstemning.”

 

Detaljer

Dato:
maj 19

Sted

Odense Friluftsbad
Elsesmindevej 50
Odense V, 5200
+ Google Map