Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplev to af børnenes favoritter

januar 25 - januar 27

Når Ferie-Fritid finder sted i januar, kan de mange besøgende se frem til at opleve to af børnenes favoritter, nemlig Sebastian Klein og Onkel Reje. Billetsalget er netop åbnet, så de fynske børnefamilier kan planlægge en weekend for hele familien.

Når Odense Congress Center åbner dørene til Ferie-Fritid d. 25. januar, kan fynboerne se frem til en weekend, hvor to af børnenes favoritter gæster messen.

Lørdag d. 26. januar kl. 13.00 er det Sebastian Klein, som optræder med et brag af et show. Her vil han blande alt det bedste fra cirkus, dans, komik og børne-tv.

Sebastian Klein er kendt fra et utal af børneprogrammer bl.a. på DR Ramasjang. Fælles for mange af Sebastians børneprogrammer er, at børn lærer noget. Tit og ofte handler det om dyr, natur og mennesker, når Sebastian med sin finurlighed undersøger ting og gør seerne klogere. Kombinerer man det med Sebastian Kleins høje energi, skal det nok give god underholdning for børn i alle aldre.

Men weekendens Ferie-Fritid messe byder også på et show søndag d. 27. januar kl. 13.00 med en anden Ramasjang-figur, nemlig Onkel Reje. Han vil levere et show fyldt med velkendte sange og danse, som børnene kender fra musikvideoerne på DR Ramasjang. Han vil optræde med sin rødmossede piberygende karakter og meget mere.
Samtidig vil forældre og bedsteforældre også kunne smile af Onkel Rejes røverhistorier, som både er platte og politiske ukorrekte.

En messe med plads til både børn og voksne

Projektleder for Ferie-Fritid, Louise Jørgensen, ser frem til de tre spændende dage i Odense Congress Center, som byder på spændende udstillere, foredrag og shows i børnehøjde.

”Jeg glæder mig til endnu engang at åbne dørene til Ferie-Fritid. Der plejer altid at være en rigtig god stemning blandt de besøgende, og når vi i år kan byde velkommen til både Sebastian Klein og Onkel Reje, så kan det kun blive en succes. For mig er det vigtigt, at alle får gode og sjove oplevelser på Ferie-Fritid børn såvel som voksne” siger Louise Jørgensen.

Både fredag, lørdag og søndag er der mulighed for at gå rundt blandt de over 100 stande til Ferie-Fritid messen, der byder på alt inden for rejse, camping og ferieboliger.

Foruden udstillerne vil der i hallerne også være andre sjove aktiviteter, konkurrencer og spændende foredrag. Derfor er der lagt op til nogle inspirerende og begivenhedsrige dage på Ferie-Fritid.

For mere information klik her.

Detaljer

Start:
januar 25
Slut:
januar 27

Sted

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ, 5220
+ Google Map