Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Paw Patrol i Rosengårdscenteret

februar 14 10:00 - 12:00

I skolernes vinterferie i uge 7 får børn i hele landet mulighed for at hilse på nogle af deres favoritkarakterer fra det populære børneprogram Paw Patrol. Chase og Skye lægger vejen forbi Rosengårdscenteret onsdag den 14. februar, og børn kan godt begynde at glæde sig til en dag fyldt med leg og konkurrencer. Turneen er et samarbejde mellem Nick Jr. og YouSee.

PR-foto, HOLM

Odense er tredje stop på turen, når Chase og Skye fra børneprogrammet Paw Patrol besøger en række YouSee-butikker landet over i uge 7. Programmet vises på kanalen Nick Jr. – Nickelodeons tv-kanal for de mindste – og er et af de allermest populære børneprogrammer.

Chase er en modig politihund og hovedkarakter i det populære program. Sammen med den helikopterflyvende cockerspaniel Skye og fire andre hvalpe tager han på eventyr og redder byen Adventure Bay fra farer og katastrofer.

Onsdag den 14. februar fra kl. 10.00 til 12.00 kan børn og barnlige sjæle møde Chase og Skye i YouSee-butikken i Rosengårdscenteret og få taget billeder sammen med dem.

Børn kan også deltage i en konkurrence om Paw Patrol-legetøj, og de hurtige får desuden en gratis Paw Patrol-plakat, som de kan hænge op på væggen derhjemme.

YouSee-kunder kan nu se Nick Jr. Paw Patrol er taget på tur for at fejre, at Nick Jr. nu bliver en fast del af tv-pakken hos mere end 450.000 YouSee-kunder. Derudover kan alle tv-kunder med en bland selv-pakke selvfølgelig også vælge tv-kanalen. ”Når Paw Patrol besøger YouSee-butikken i Rosengårdcentret, er det helt sikkert en stor dag for mange børn, som kommer til at møde deres helte. Men det er jo også samtidig en rigtig fin måde at fejre, at Nick Jr. bliver en del af tv-pakken hos rigtig mange af vores kunder,” siger butikschefen i YouSee-butikken i Rosengårdcentret, Helle Jørgensen.

”Paw Patrol er på kort tid blevet et favoritprogram blandt de mindste børn. Det er sjovt og lærerigt, og der er fart over feltet. De seks hvalpe har alle forskellige egenskaber, som børnene kan spejle sig i. Børnene kan godt glæde sig til nogle gode timer i selskab med Chase og Skye,” siger Jesper Dahl, VP Content, Distribution & Marketing for Nickelodeon hos Viacom i Norden.

Børn, der ikke har mulighed for at besøge nogle af de steder, som Chase og Skye kommer forbi, kan i løbet af uge 7 hente en Paw Patrol-plakat i en af YouSees 45 butikker landet over. Plakaterne findes dog kun i et begrænset antal.

Detaljer

Dato:
februar 14
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

Rosengårdcenteret
Lilla Gade ved Store Torv
Odense, 5220
+ Google Map