Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peggy Pickit ser Guds ansigt

december 1 - december 7

Et grotesk samtidsdrama der intelligent spidder ens trang til at redde verden, selvom man ikke engang kan redde sig selv.

To vennepar i 40erne mødes efter seks år. Middagsselskabet virker dødsdømt, før bordet overhovedet er dækket. De to par har læst medicin sammen og siden har de brugt tiden meget forskelligt.

Karin og Martin er barnløse og netop vendt hjem efter at have været udsendt som læger i et krigshærget Afrika, mens Liz og Frank har puttet sig i vestlig luksus med hus og barn. I takt med at vinen gør sit indtog, bliver afstanden mellem de gamle venner større og større. Mens de hver især forsøger at forsvare deres livsvalg, viser livsløgnen sit grimme ansigt og aftenen udvikler sig efterhånden til en parmiddag i helvede. Beskyldninger, bebrejdelser og moralske dilemmaer pibler frem, efterhånden som alle de gode gerninger og pæne facader krakelerer.

Med “Peggy Pickit ser Guds ansigt” lader den tyske dramatiker Roland Schimmelpfennig det komplicerede forhold mellem Vesten og Afrika udspille sig som et moderne ægteskabeligt kammerspil, der med vid og bid stiller spørgsmål til vores vestlige forkælede livsstil og forstilte selvgodhed.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
december 1
Slut:
december 7

Sted

Odense Teater
Jernbanegade 21
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon:
66 12 00 52
Hjemmeside:
http://www.odenseteater.dk/
Del på sociale medier