Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Phlake

20. oktober 2018 20:00

Lørdag den 20. oktober åbner ODEON dørene for en anderledes og unik koncertoplevelse med den storhittende danske R&B-duo, Phlake.

Her vil de to drenge gøre alt for at sætte hele verden omkring os i stå, når de tryllebinder publikum med deres rhytm’n’balls-lyd, spækket med lækker, poppet R&B, twistet med hårdheden fra hip hop’ens rytmespor.

Det bliver en aften i et helt nyt format, men med alle numrene du kender fra både det prisvindende debutalbum ’Slush Hours’ og den anmelderroste opfølger ’Weird Invitations’.

Siden debuten er det gået stærkt for det modsætningsfyldte makkerpar, og deres succes er ikke til at tage fejl af. Med de platinsælgende sukkerknaldslandeplagere ”Pregnant” og ”Angel Zoo” har de skabt en unik urban pop-lyd og været blandt de mest spillede herrer i dansk radio i både 2016 og 2017.

Phlake har på under to år allerede opnået over 90 millioner streams på Spotify, fem DMA-statuetter og ikke mindst æren af den ikoniske åbning af Orange Scene på Roskilde i 2017. Udsolgte koncerter i både ind– og udland, og international festivalsucces i Norge og Sverige, vidner om en imponerende rejse for gruppen.

Du kan med andre ord glæde dig til endnu et shot af den berusende slushice-sirup, der efterhånden er blevet Phlakes varemærke, når drengene går på scenen i den store sal i ODEON lørdag den 20. oktober.

Køb din billet her.

Detaljer

Dato:
20. oktober 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

ODEON
Odeons Kvarter 1
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://odeonodense.dk/