Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Releasekoncert med Mike Andersen

juni 1 14:00

Kom og hør denne Aarhusianske musiker Mike Andersen, når han spiller in-store releasekoncert for at fejer sin allerførste soloalbum udgivelse.

Der er skåret ind til benet på Mike Andersens aktuelle album “One Million Miles”, der indeholder ni enkle og meget personlige sange. Tekstuniverset kredser om emner som opgør, opbrud, nærvær – eller mangel på samme, og ikke mindst kærlighed.

”Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det består kun af min stemme, en akustisk guitar og min fod der tramper med. Det er optaget live i studiet helt uden overdubs og edits og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent, end noget jeg tidligere har lavet,” fortæller Mike Andersen.

Mike Andersen har i alt udgivet syv albums med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem.

Men lige nu skal Mike Andersen altså møde sit publikum helt alene – både på den aktuelle albumudgivelse og på en forstående soloturné i efteråret.

Detaljer

Dato:
juni 1
Tidspunkt:
14:00

Sted

RecordPusher
Overgade 18
Odense, 5000
+ Google Maps