Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Shinpai Shinaide – Don’t worry about us

marts 15 - marts 16

På en bakke med udsigt over havet i en lille by i Japan, der blev hårdt ramt af tsunamien i 2011, er der en telefonboks kendt som “Vindens telefon”. Den er ikke forbundet til noget, men folk kommer her for at snakke med de familiemedlemmer og venner, de har mistet – for at finde en måde at give udtryk for og finde fred med deres sorg.

En mand, der har mistet sine forældre, sin kone og sin etårige søn fortæller: “Lad mig bare høre dig kalde mig far”, en anden fortæller sin kone, “du glemmer altid at spise. Glem ikke at få noget at spise”. Et udtryk, der går igen og igen er “shinpai shinaide”, “bekymr jer ikke om os”.

Shinpai shinaide, er et internationalt samarbejde – en butoh-dans og videoforestilling om menneskelig skrøbelighed, kærlighed, tab, håb og accept, inspireret af Vindens telefon og de poetiske ord, som sørgende forældre, sønner, døtre og venner har betroet den.

En Blue Cliff produktion, co-produceret med Åbne Scene (Aarhus) og Bora Bora (Aarhus).

Forestillingen er støttet af: Aarhus kommune, Augustinus Fonden, Statens kunstfond, Toyota Fonden, Performing Arts Platform, Åbne Scene, Bora Bora.

For køb af billetter klik her.

Detaljer

Start:
marts 15
Slut:
marts 16

Sted

Teater Momentum
Ny Vestergade 18
Odense, 5000
+ Google Map