Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Snefald

november 30 - december 23

“Goooodmorgen Snefald” gjalder det hver morgen ud i julemandens magiske rige, Snefald, hvor julemanden Julius holder styr på alle børns juleønsker og holder fantasien og drømmene i live.

Langt væk fra Snefald, i Verden Udenfor, bor den forældreløse niårige Selma, hvis højeste juleønske er at få en rigtig familie. Hun er i pleje hos den grå og tilknappede Ruth, der hverken er ekspert på børn eller jul. Den 1. december skriver Selma sit juleønske i et brev til julemanden og bliver på magisk vis ført til Snefald. Almindelige mennesker kan ellers slet ikke finde vej til Snefald, men måske er Selma i virkeligheden ikke spor almindelig? Og måske er alt i Snefald ikke helt, som det burde være? For Selma har ikke været der længe, før Julius forsvinder og det er endda lige inden, han skal udpege sin nye hjælper. Onde kræfter forsøger at overtage magten i Snefald, hvor mørket og mismodet spreder sig. Hvis ikke Selma og hendes venner finder Julius, forsvinder juleglæden og selve juleaften er i fare.

Snefald er en ny juleklassiker og en poetisk og magisk musikforestilling for hele familien, en vellykket teaterversion af den anmelderroste norske TV-julekalender Snøfall (DR, 2017).

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
november 30
Slut:
december 23

Sted

Odense Teater
Jernbanegade 21
Odense C, 5000
+ Google Maps
Telefon:
66 12 00 52
Hjemmeside:
http://www.odenseteater.dk/
Del på sociale medier