Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stort eSport-stævne

maj 5 - maj 6

Lørdag og søndag (5. – 6. maj) tørner de bedste danske computerspillere fra klubber, foreninger og virksomheder over hele landet sammen i Nyborg Idrætscenter for at afgøre, hvem der er bedst og dermed skal videre til Danmarksmesterskabet senere i maj. Stævnet er åbent for offentligheden og udover muligheden for at se eSport på topplan, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med det nyeste gaming udstyr. Der er gratis adgang, og dørene i Nyborg Idrætscenter er åbne fra lørdag kl. 09.00 til 23.00 og igen søndag fra kl. 09.00 til 19.00.

Foto: ABW

eSport er den hurtigst voksende sportsgren i Danmark. Over 500.000 danskere dyrker i dag regelmæssigt forskellige former for eSport, og stadig flere unge og ældre gør det under organiserede forhold i klubber, foreninger eller på arbejdspladsen.

Der afvikles såkaldte ligafinaler i Danmarks officielle eSport-liga, YouSee eSportligaen. Ligafinalerne er de afsluttende stævner i tre underligaer under YouSee eSportligaen, som laves i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund, Ungdomsringen og eSport Danmark. Over 250 hold fra hele Danmark har siden november sidste år kæmpet for at kvalificere sig. I weekenden afgøres det, hvem der er bedst.

“Vi glæder os rigtig meget til at komme til Nyborg og vise de mange talenter i YouSee eSportligaen. Over 250 hold har siden november sidste år kæmpet benhårdt for at blive de bedste. Nu er der 42 hold tilbage, og de vil i weekenden kæmpe til sidste museklik om muligheden for at komme med til Danmarksmesterskabet senere på måneden,” siger Jens Christian Ringdal fra YouSee eSportligaen.

På weekendens stævne konkurreres der i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på PC samt FIFA på konsol.

Der er er gratis adgang til stævnet, og dørene er åbne fra lørdag kl. 09.00 til 23.00 og igen søndag fra kl. 09.00 til 19.00.

 

 

Detaljer

Start:
maj 5
Slut:
maj 6

Sted

Nyborg Idrætscenter
Storebæltsvej 13
Nyborg, 5800
+ Google Map
Telefon:
65 31 17 25
Hjemmeside:
https://www.ni-f.dk/