Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Syddansk Universitet lægger hus til informationsmøde om MMT

marts 21 15:00

Torsdag den 21. marts afholder en af Danmarks mest anerkendte og krævende MBA-uddannelser informationsmøde hos Syddansk Universitet i Odense.

MMT står for Master in Management of Technology og er en såkaldt Executive MBA-uddannelse, der udbydes af Aalborg Universitet. Uddannelsen videreuddanner ledere og mellemledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring og er én af Danmarks mest krævende efteruddannelser, som hvert år gennemføres af 15-25 ambitiøse medarbejdere fra en lang række forskellige virksomheder og organisationer.

Niels Korsager, der er grundlægger og ejer af konsulentvirksomheden Korsager Consulting, gennemførte i 2018 MMT-uddannelsen på Aalborg Universitet. Niels Korsager er vært, når MMT gæster Syddansk Universitet i Odense den 21. marts og afholder informationsmøde om uddannelsen. Alle interesserede er velkomne til at komme og høre med.

MMT tager 2 år at gennemføre og koster ca. 320.000 kroner. MMT-studerende skal ud over deres fuldtidsjob påregne 15-20 timers studietid om ugen.

For mere information klik her.

Detaljer

Dato:
marts 21
Tidspunkt:
15:00

Sted

Syddansk Universitet
Campusvej 55
Odense M, 5230
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.sdu.dk/