Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Thomas Blachman

22. november 2018 19:00 - 21:00

Kom med til foredrag og oplæg med den spidsfindige og eftertænksomme Thomas Blachman, når han gæster Kulturmaskinen i Odense den 22. november.

Hvis alt hvad vi siger, er sagt af andre før os, hvem er det så, der taler? Hvis alt, hvad vi kan fremstille ikke er andet end nye monumenter over det gentagelseshelvede, vi allerede befinder os i … hvad så? Der er i vores samfund i dag en så stor indesluttet energi, at det bare er et spørgsmål om, hvornår og hvordan den frigiver sig selv. Er der her en mulighed for at ankomme til vores egen tid i et virvar af nye idéer? Tiden er moden, det er det gode ved tiden. Den er altid moden, men den kan ikke være foran.

OM FOREDRAGET:
Thomas Blachmans foredrag/oplæg fungerer som et Q&A foredrag, hvor publikum på forhånd meget gerne må stille spørgsmål, som Thomas Blachmann vil besvare – han svarer på alt. Send gerne spørgsmålene til bg@parkinson.dk

OM THOMAS BLACHMAN
Den danske befolkning kender i høj grad Thomas Blachman som en spidsfindig dommer med dybe, eftertænksomme og filosofiske tanker samt en nærmest poetisk måde at forklare sig på. Egentlig kan man på mange måder godt kalde Thomas Blachman en moderne filosof, der sætter gang i omvendte tankebaner. Et nyt pust – eller rettere et skub i en helt ny retning – kan blive starten på noget stort hos jer.

Billetter kan købes her.

Detaljer

Dato:
22. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Kulturmaskinen Odense
Farvergården 7
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map