Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Verdens største julefestival kommer til Danmark

21. november 2019 - 4. januar 2020

Som det første sted i Europa byder Odense velkommen til verdens største indendørs juleevent. Det sker i november, hvor Glow Odense åbner for et 6.000 kvadratmeter stort vintereventyr fyldt med magiske lys, glitrende eventyrfigurer og leg for hele familien.

Et indendørs vintereventyr på 6.000 kvadratmeter krydret med mere end én million smukke lys og glødende pærer, interaktive lyslege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid – alt sammen med udgangspunkt i kendte eventyr. Dette bliver til virkelighed i november, hvor Glow Odense byder indenfor til et vaskeægte, magisk og imponerende lyseventyr i deres lokaler i det sydvestlige Odense.

15.000 danskere har allerede købt billet til det på en gang storslåede og hyggelige jule- og vinterevent, der holder åbent i hele den magiske vintersæson.

Øjnene op for Odense
Bag det magiske juleevent står den canadiske familievirksomhed Glow Gardens, som på få år har skabt et globalt eventkoncept, der giver gæsterne lys og glæde i den ellers så mørke vintertid. Siden 2017 har mere end 500.000 gæster besøgt Glow Gardens fem magiske events på tre forskellige lokationer i Canada.

Nu har familien bag Glow Gardens rettet deres øjne mod Danmark og Odense, hvor de åbner det første europæiske Glow-event og hvor de med tiden vil arbejde på at opbygge et europæisk hovedkontor.

“Som odenseaner er jeg utroligt stolt af, at Glow Gardens har valgt at placere deres første europæiske event netop her i Odense. Byens kulturelle mangfoldighed, det stærke erhvervsliv og det store fokus på eventyr, der er i byen, passer godt ind i det eventyrlige vinterunivers, som Glow Gardens står bag – og netop derfor, har de valgt at satse på Odense”, siger Eva Pasgaard, direktør for Glow Odense.

Et magisk og lysende vintereventyr
Glow er julemarked på en helt ny måde i Danmark. Det bliver stort, det bliver imponerende, og det bliver med udgangspunkt i den nordamerikanske, ekstravagante tankegang, hvor der ikke bliver sparet på hverken eventyr eller imponerende lysopsætninger og hvor rendyrket familiehygge er højest på ønskelisten.

Som gæst bliver man ført igennem et overdådigt lyseventyr fyldt med oplyste træer, fortryllende sne, kæmpestore lysende gaver, glitrende og gigantiske slikkepinde, stjerneskud og et eventyrslot med tusindvis af glødende pærer.

”Vi ser utroligt meget frem til at byde vores gæster velkommen til et vaskeægte vintereventyr, der indbyder til magi, nærvær og hyggelige stunder med familien. Med mere end en million glødende pærer, oplevelser for både børn og voksne og et traditionelt julemarked med alt, hvad hjertet begærer, vil vi gerne give gæsterne masser af lys og glæde i den mørke vintertid”, siger Eva Pasgaard direktør for Glow Odense.

Om Glow Odense
Glow Odense er en magisk lysoplevelse for hele familien med plads til hygge og nærvær. Et indendørs vintereventyr på 6000 kvadratmeter krydret med mere end en million smukke lys og glødende pærer, interaktive lege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid – alt sammen med udgangspunkt i de kendte eventyr.

Glow-konceptet har oprindelse i Canada, hvor familien Jansen har bygget et globalt eventkoncept, der er stærkt forankret i lokalsamfundene. Det første Glow-event blev lanceret i 2017 i nærheden af Vancouver, Canada, og siden har mere end 500.000 gæster besøgt de i alt fem Glow-events i Canada. I 2019 forventes mere end 1 million mennesker at besøge Glow på en af deres ni lokationer i USA, Canada og nu også Danmark.

Priser til Glow Odense
Entrepriserne bliver 149 kroner for voksne og 119 kroner for børn (3-12 år). Børn under 3 år er gratis. Der er også mulighed for at købe et sæsonkort, der giver adgang i hele perioden.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
november 21
Slut:
4. januar 2020

Sted

Faaborgvej
Faaborgvej 248 B
Odense sv, 5250 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier