Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Find Begivenheder

Begivenhed Views Navigation

Begivenheder Search

august 2018

International børne-grafik biennale

august 4 11:00 - august 28 17:00
Fyens Grafiske Værksted, Hans Jensens Stræde 18
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map

For anden gang finder verdens eneste grafik-biennale for børn sted på Fyens Grafiske Værksted fra den 4. august til den 28. august. Emnet for dette års biennale er eventyrene skrevet af H.C. Andersen.

Læs mere »

Blomsterfestival

august 16 17:00 - august 19 16:00
Flakhaven, Flakhaven 2
Odense C, 5000
+ Google Map

Den årlige blomsterfestival finder i år sted fra den 16.-19. august, når byens gader og stræder bliver forvandlet med flotte blomsterudsmykninger. Temaet for årets festival er Cycling-Recycling.

Læs mere »

H.C. Andersen Festivals

august 19 - august 26

Mottoet for H.C. Andersen Festivals er, at "Alt kan ske," og det lever årets program til fulde op til. Mere end 500 kulturtilbud til festivalens gæster, der får serveret oplevelser indenfor musik, teater, dans, kunst, comedy, store shows og eventyrlige foredrag og fortællinger. Og der er kulturtilbud til alle aldre og størstedelen er gratis.

Læs mere »

De Eventyrlige Lege – finalen

august 20 - august 24
Magasinet, Odense, Farvergården 19
Odense, 5000 Danmark
+ Google Map

Hundredvis af fynske skoleelever har deltaget i konkurrencen "De Eventyrlige Lege", hvor de har indsendt kreative produkter, der tager udgangspunkt i H.C. Andersens eventyr "Den Grimme Ælling". Kreativiteten og variationen har været stor i den første udgave af konkurrencen, som H.C. Andersen Festivals og H.C. Andersen Fonden står bag. Under H.C. Andersen Festivals kan du se alle de indsendte forslag, der bliver udstillet på Magasinet i Odense i hele uge 34.

Læs mere »

HCA Comedy Festival

august 20 - august 25

I år bliver der endnu flere muligheder for et godt grin under H.C. Andersen Festivals i uge 34. HCA Comedy Festival udvides nemlig til seks dage og byder på 30 shows fordelt på tre scener. Programmet afspejler den danske comedy scene anno 2018 og præsenterer et bredt udsnit af danske, talentfulde komikere.

Læs mere »

Sommerkoncert med TV-2

august 24
Kongens Have Odense C, 5000 + Google Map

Hvis du drømmer om at opleve TV-2 i løbet af sommeren, skal du tage til H.C. Andersen Festivals i Odense fredag 24. august.

Læs mere »

Odense International Filmfestival

august 27 - september 2
Odense, 5100 Danmark

OFF er Danmarks ældste og eneste Oscarkvalificerende filmfestival. Siden 1975 har publikum oplevet kortfilm fra hele verden, og 2018 bliver ingen undtagelse, hvor næsten 3000 film fra over 100 nationer er tilmeldt konkurrencen.

Læs mere »

FOTOBIENNALE 2018 PÅ BRANDTS

august 31 - december 30
Brandts, Brandts Torv 1
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Map

For anden gang afholdes en stor international fotobiennale på Brandts Museum for kunst & visuel kultur i samarbejde med Fotografisk Center i København og Galleri Image i Aarhus.

Læs mere »

september 2018

Odenses studiestartsfest

september 6 - september 8

Når nye odenseanske studerende til september skal fejre studiestarten, så bliver det lokale kræfter, der står bag arrangementet. Et enigt Økonomiudvalg har valgt, at foreningen We Celebrate Odense skal stå for studiestartsbegivenheden de kommende tre år.

Læs mere »

oktober 2018

Retroguld

oktober 6 - oktober 7
Dok5000, Havnegade 20
Odense C, 5000
+ Google Map

Det er her du med garanti finder alt hvad dit retro-elskende hjerte måtte begære – til hjemmet og dit klædeskab!

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder