AS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook 

Professionel og pligtopfyldende
“Det var en fryd for øjet at komme til en bolig så ren og pæn.” Sådan lyder en af de rosende kommentarer om AS Polering og Rengøring på sociale medier. AS Polering og Rengøring tilbyder dig en professionel, stabil og pligtopfyldende vinduespudsning eller rengøringshjælp, som leveres af kvalitetsbevidste medarbejdere. Selvom man bor et sted, hvor man selv kan nå vinduerne både inde og udefra, er der et helt særligt håndelag, der skal til, for at undgå striber og andre tegn på ”gør-det-selv”.

Under alle omstændigheder er vinduespudsningen hurtigt overstået, med et smukt resultat, når du gør brug af en professionel, der bruger de bedste redskaber og mest miljøvenlige produkter.

AS Polering og Rengøring påtager sig alle slags rengøringsopgaver, både små og store, for private, erhverv og det offentlige i Odense. Firmaet blev stiftet på Midtsjælland i 2012, hvor hovedsædet stadig ligger, men udvidede hurtigt aktiviteterne til hele Sjælland, og i 2018 kunne man se de første biler med ”AS”-logoet på Fyn.

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd, kan du med fordel indgå en fast aftale med AS Polering og Rengøring. Du kan også bestille et besøg efter behov.

Snavsede solceller koster
Vidste du at du kan spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller? Snavsede og støvede solceller er ineffektive, fordi meget energi går tabt. AS Polering og Rengøring har specialiseret sig i rengøring af solceller og råder over de bedste og nyeste teknikker. Prisen afhænger primært af mængden og størrelsen af dine solpaneler. Når de er renset for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler, kan de igen yde optimalt til gavn for miljøet og økonomien.

Skønne udendørsarealer
Folkene bag AS Polering og Rengøring har endvidere specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Odense. De frigør effektivt dine fliser for mos, flisepest og almindeligt snavs.

De kan også hjælpe dig med algebehandling af dit tag, samt dine facader og fliser, så du kan nyde en algefri udsigt. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at få algerne fjernet.

Kontakt AS Polering og Rengøring for et uforpligtende tilbud.

sølvpartner