mjMJ Anlæg
Væbnerhatten 121
5220 Odense SØ
28 70 80 00

Følg MJ Anlæg på Facebook

Brolægger for private og erhverv
Martin Jensen er manden bag MJ Anlæg. Han har i mere end 10 år været brolægger med stort B. Hos MJ Anlæg får alle kunder – store såvel som små – den samme seriøse behandling, for hvert eneste færdige arbejde er et visitkort, som dagligt til omverdenen fortæller historien om MJ Anlægs evner og formåen.

Mange af os mennesker nyder synet af den grønne have med smukt udførte stensætninger og de velanlagte terrasser garneret med farverigdommen fra buske og blomster. Det er dog langt fra os alle, der nyder de mange timers hårde arbejde med grus og sten, som dette kræver, og det er her, MJ Anlæg kommer ind i billedet. Martin Jensen holder nemlig af det tunge arbejde med sten og ikke mindst den glæde, som det færdig arbejde giver hans kunder.

mj2Løser opgaver på hele Fyn
MJ Anlæg har sin base i Odense, men firmaet arbejder overalt på Fyn. Martin Jensen nyder at arbejde med sten i folks haver eller indkørsler, og går man med en havedrøm der inkluderer sten eller fliser, så er man hos MJ Anlæg kommet til det helt rette sted.

Har du en have i flere niveauer, og er der brug for en ny støttemur og en trappe inkorporeret i terrænet? Er stenene i den eksisterende terrasse blevet matte og kedelige, så er MJ Anlæg kendt for at tænke nyt. Måske kan dine nuværende sten vendes om? Det er en nem og billig løsning, hvor man ved at vende belægningsstene omkring får en ny indkørsel eller terrasse.

Hegn og hække
Er du træt af det gamle raftehegn, eller er tiden løbet bare fra ligusterhækken? Hos MJ Anlæg er der hjælp at hente. Firmaet har ekspertise i alle typer af hegn, og man sørger for at kombinere det nye med det gamle, så det danner et smukt samlet udtryk:

mj3”Vi havde længe drømt om et kampestensbed. Martin udførte opgaven til vores fulde tilfredshed og til en rimelig pris. Det ser fantastisk ud. Kan godt anbefale at blande det “gamle” look med noget nyt,” fortæller Annette og Christian på Facebook.

Passion og præcision
Vores sølvpartner, MJ Anlæg arbejder hårdt for at kunderne er tilfredse, da det er med til at skabe fremgang og positiv stemning om firmaet. Det fine arbejde er ikke gået ubemærket hen, som en anden Facebook-fan fortæller, ”MJ Anlæg udfører arbejdet punktligt, og ikke nok med det, så er han hurtig. Seriøs brolægger som har passion for sit arbejde. Man bliver kun positivt overrasket.”