City Bowling i Odense fejrer genåbningsfest sammen med jer:

Siden Danmark lukkede ned i marts 2020, har det ikke været nemt at være en del af kulturlivet – herunder at drive bowlinghal. Det har vi også mærket hos City Bowling, men nu er vi endelig ved at være tilbage til normalen. Og det skal naturligvis fejres, så derfor holder vi genåbningsfest for alle vores savnede gæster, som i hele september får 50% rabat på baneleje mellem søndag og torsdag.

Bowlinghallerne har været underlagt de samme restriktioner som restaurationsbranchen, og den første del af genåbningen skete, da andre sportsbegivenheder blev åbnet. Men den 10. september kunne vi endelig sige farvel til de sidste restriktioner. Dog passer vi stadig på:

”Vi tager stadig tager vores forholdsregler for at passe på hinanden og gæsterne. Der er f.eks. spritstationer overalt i centrene, bowlingskoene bliver sprittet af ved indlevering, og der er mulighed for at spritte egen bowlingkugle af på banerne,” siger Mads Augustinus Hansen, marketingkoordinator i City Bowling.

Ser frem mod lysere tider
Som resten af Danmarks befolkning ser vi nu frem mod lysere tider, hvor Corona ikke skal fylde så meget i vores bevidsthed:

”Det har været meget mennesketomt, når man ellers plejer at se mange glade gæster. Vi har savnet at se bowlingkuglerne ramme keglerne! Nu kigger vi fremad og giver alle et stort smil og en god oplevelse,” siger Mads Augustinus Hansen, marketingkoordinator i City Bowling. Han fortsætter:

”Det har simpelthen været så dejligt at åbne op igen! Med eller uden restriktioner så er det dejligt at se mennesker i centrene, der er glade, bowler og hygger sig. Vi er meget glade for den store opbakning, der har været efter pandemien – og nu kan vi sammen se fremad”.

Sådan får du del i tilbuddet om 50% rabat
Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet om 50% rabat på baneleje mellem søndag og torsdag hele september, skal du gøre følgende: Inden du betaler, skal du vise vores City Bowling genåbningsside, som du finder her på vores hjemmeside.

Genåbningsfest i Odense: Klik her

Bemærk, at tilbuddet ikke kan benyttes sammen med andre tilbud og rabatkuponer, og at det kun gælder i september mellem søndag – torsdag.