Dalumvej 59 B
5250 Odense SV
63 13 01 00
 

Holte Vinlager Gentofte på Facebook

Holte Vinlager – for de gode oplevelser!
Det skal være en god oplevelse både at købe vin, snakke om vin og smage vin. Det er tanken bag sloganet ”Holte Vinlager – for de gode oplevelser”.

Og gode oplevelser er der masser af når du besøger Holte Vinlager Odense. I vores butik bliver du mødt af enten Thomas Lindekilde eller Søren T M Hansen. Vi har begge mange års erfaring med salg af vin og spiritus og butikken er altid fyldt med kvalitetsvine. Så uanset om du søger en god hverdagsvin, en ekstra udsøgt årgangsvin eller en smuk vingave, går du ikke forgæves.

Hos os lægger vi især vægt på følgende:

  • Altid professionel rådgivning ud fra dit behov
  • Vi laver alt i gave løsninger – også de mere utraditionelle
  • Vi leverer selv på hele Fyn og sender med fragtfirma over hele Danmark
  • Specialister i løsninger til erhvervslivet
  • Vi tager naturligvis, og med et smil, uåbnede flasker retur

Søren: 
“Kunsten er, at finde den bedste vin til pengene, den specielle gaveløsning som rammer helt perfekt, samt yde service og information som sikrer, at du altid får den gode oplevelse med vores produkter.”

Udover et stort udvalg af vine har vi også et bredt sortiment af spiritus. Har vi ikke produktet på hylden kan vi normalt skaffe det i løbet af 2 dage. 

Kæden Holte Vinlager
Vores sølvpartner, Holte Vinlager er en frivillig kæde med 17 selvejende butikker fordelt udover det meste af Danmark: 8 butikker i Hovedstadsområdet, 5 på det øvrige Sjælland, 1 på Fyn og 3 i Jylland.

Holte Vinlager åbnede den første butik i 1981. Grundlæggeren af kæden er Karlin Nielsen. Efter 10 år som selvstændig købmand kombinerede han sin passion for god vin med stærkt købmandskab og ændrede sin købmandsbutik til en vinhandel: Holte Vinlager. Siden er kæden vokset til de nu 17 butikker der alle ejes af passionerede vinelskere.

Holte Vinlagers hjemmeside kan du finde spændende informationer om vinproducerende lande, druesorter, vinhuse og meget mere. Du kan også læse gode råd om valg af vin til forskellige typer mad og finde et par lækre madopskrifter.

Besøg din lokale Holte Vinlager-butik, hvor de ansatte gerne deler ud af deres viden om god vin, og hvor du altid kan finde et godt tilbud.