Hvis du i år er blevet tildelt rollen som mandelgavekøber, og ikke aner hvad du skal finde på, så er du havnet det rigtige sted. Den perfekte mandelgave kan virke svær at finde, men der er faktisk masser af gode ideer, når man først går i gang. Få inspiration her.

Der er nogen, der elsker den, mens andre hader den. Opgaven som mandelgavekøber. At købe den perfekte mandelgave kan synes som lidt af en kunst. Men det handler i virkeligheden blot om at få lidt inspiration. Mandelgaven skal nemlig være noget, som alle i selskabet ville blive glade for. Så hvordan finder man en gave til alle, uden at det bliver en gave til ingen?

Giv selvforkælelse i mandelgave
En af de bedste gaver, man kan give til jul, er selvfølgelig selvforkælelse. Mandelgaven er en fantastisk mulighed for at give netop det. Det kan eksempelvis være lækre luksus beauty-produkter som ansigtsmasker, bodylotion, eller makeup. Det kan du finde et stort udvalg af hos Luxplus. Her har en masse forskellige lækre selvforkælelsesprodukter til både kvinder, mænd, og børn.

Giv sjov i mandelgave
En anden god gaveidé er at give noget sjovt i gave. Det kan være alt lige fra et sjovt spil som fx et quizspil til en underholdende komediefilm. Det kan også være en tur i tivoli, hvor man slipper tøjlerne for en dag. Alle elsker sjove ting, så det vil uden tvivl være en gave, der falder i god jord hos de fleste.

Giv oplevelser i mandelgave
Oplevelser er den bedste ting at samle på. Derfor er mandelgaven en perfekt mulighed for at give en god oplevelse til en, du holder af. Her er der oplagt at give noget, som mange måske ikke selv lige får gjort så ofte. Du kan vælge at give en mere vild oplevelse som fx en tur på racerbane. Du kan også gå med en mere fordybende og lærerig oplevelse som fx en tur på museum. Det er kun fantasien, der sætter grænser. En personlig twist ville være, at oplevelsen er sammen med dig.

Giv mad i mandelgave
En sikker vinder er uden tvivl at give noget lækkert spiseligt som mandelgave. Hvem bliver ikke glad for at få noget lækkert slik eller udsøgte delikatessevarer? Her er der mange forskellige muligheder at vælge mellem og et stort prisspænd. Du kan fx vælge at gå med at delikatessekurv, hvor der er lidt af hvert til køkkenet. Alt efter hvorvidt der er både børn og voksne til stede, kan man overveje, hvorvidt det skal være lidt fra det salte køkken eller måske mere hen imod det søde køkken. Her kan du uden tvivl tilegne dig titlen som verdens bedste mandelgavekøber.

 

En af de bedste gaver, man kan give til jul, er selvfølgelig selvforkælelse. Foto: ABW