Så er du kommet til det rette sted. Det kan være en lang og svær proces at vælge, hvad din næste tatovering skal være og hvor på kroppen den skal pryde. For nogle kan det tage uger, måneder eller år at komme til en beslutning om, hvilken tatovering man ønsker og for andre er det en nem beslutning, der kan tages på en dag. Begge dele er helt rigtige og det er op til den enkelte, hvor meget det kræver at tage en beslutning. Mangler du inspiration til hvilken tattoosalon, du skal vælge, så læs med her.

Sving forbi Odense og besøg den nyåbnede tattoosalon
Odense er Danmarks tredjestørste by og tilbyder et væld af muligheder. Der er faktisk næsten ikke det, som du ikke kan, når du vælger at besøge Odense. Byen er fyldt med tonsvis af butikker og der er ingen tvivl om, at du kan finde alt, som du skulle have behov for. Hvis behovet er lidt ekstraordinært og du hverken er kommet for byens naturskønne områder eller de mange butikker, så kan du også vælge at få prydet kroppen med en tatovering eller to. Det er ikke svært at finde en tatovør i Odense, da der er mange tattoosaloner rundt omkring, men der er særligt en, som vi vil forsøge at række din opmærksomhed imod. Denne tattoosalon er ny i Odense, men langt fra ny i branchen. De har nemlig også salon i både Esbjerg og Kolding og der er derfor også stor sandsynlighed for, at du har hørt om det før. Vi taler her om Sailors Ink.

Sailors Ink – Odense
Man skal altid gøre sig mange overvejelser, når man skal have en tatovering. Herunder er en af overvejelserne, at man skal finde et motiv, som man forhåbentlig ikke bliver træt af. Herefter skal man finde en tattoosalon, hvor de kan lave netop den tatovering, som man ønsker at få. Er du på tur i Odense og vælger spontant at få en tatovering, så er Sailors Ink det helt perfekte sted for dig. De har specialiseret sig indenfor så mange områder, at vi næsten tør love dig, at de kan hjælpe dig.

Hvis jeg ønsker at bestille tid?
Så er det selvfølgelig også en mulighed – og endda en større end af slagsen. Sailors Ink tilbyder nemlig ikke kun tider hos deres faste artister, men også hos gæsteartister. Nogle gange om året inviterer de internationale artister til deres salon, som kommer med hver deres speciale og du har også mulighed for at bestille tid hos dem. Der er stort set ingen begrænsninger, når du vælger Sailors Ink. Er du stadig i tvivl eller har du nogle spørgsmål, så sving forbi salonen i Odense, sig hej og ta’ en uforpligtende snak.

Man skal altid gøre sig mange overvejelser, når man skal have en tatovering, ikke mindst om motiv. PR-foto.