KATHRINE ÆRTEBJERG – DE TUSIND GÅDERS STED NY UDSTILLING
At begive sig ind i Kathrine Ærtebjergs billedverden er som at bevæge sig ind i en verden, hvor alt ligner noget, du kender, og alligevel ikke. Oplev den danske billedkunstner Kathrine Ærtebjergs første store retrospektive museumsudstilling på Kunstmuseum Brandts.
Kathrine Ærtebjerg (f. 1969 i Sorø) dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2002. og mange vil nok kende hende som en af de ti danske billedkunstnere, der bidraget til at udsmykke Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Ærtebjerg har modtaget en række legater og hædersbevisninger for sit kunstneriske virke, senest Ny Carlsbergfondets prestigefulde kunstnerlegat i 2021.
Glæd dig til at opleve en totalinstallation, der gennem maleri, skulptur, lyd og animationsfilm udfolder Kathrine Ærtebjergs værk som én samlet fortælling; fra gennembrudsmalerierne, der skildrer unge piger og dyr i drømmeagtige landskaber og rum, til helt nye værker, der er skabt specielt til udstillingen.
Udstillingen har fået 5 stjerner i Politiken, Fyens Stiftstidende, Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten.
Læs mere her.
NATURLIGVIS. LANDSKABSMALERIER AF ALLAN OTTE NY UDSTILLING
I sine værker hylder Allan Otte (født 1978) den plet på jorden, vi står på, og hverdagen langt fra alfarvej – den nedrivningsparate gård, tyrestationen, gyllesprederen og fødselsdagshilsenen på den skrællede traktor i forhaven: Ole 25 år fisse. Otte fortolker virkeligheden, især den, der findes i landbrugsdanmark – og han gør det helt uden sentimentalitet. Her er ingen jagt på den unikke udsigt, ingen stråtækt bondegårdsidyl og ingen præmietyr i den helt rigtige positur.
Læs mere her.
JULEPAKKER GIV ET ÅR MED KUNST
Læg et årskort og et udstillingskatalog under træet. Med 8-10 forskellige udstillinger om året, er der altid en oplevelse at glæde sig til på Kunstmuseum Brandts.
Med et årskort i hånden kan modtageren tage en ven med kvit og frit.
Årskortet kan købes sammen med enten Allan Otte eller Kathrine Ærtebjerg katalog.
Se mere i webshoppen her.
Kunstmuseum Brandts Amfipladsen 7 5000 Odense C