Efter at have rundet 19000 udlån af gratistrailerne, udvider Silvan i Odense M nu samarbejdet med Freetrailer, der står bag konceptet. Fremover kan borgerne i Odense M benytte sig af 10 gratistrailere hos Silvan. I skrivende stund har indbyggerne i Odense M og omegn været forbi Silvan 19389 gange for at låne en trailer. Det kan de heldigvis blive ved med, efter samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, netop er blevet udvidet.

I fremtiden vil der stå 10 trailere til rådighed ganske gratis hos Silvan i Odense M. Freetrailers selvbetjente transportløsninger er populære i Silvans byggemarkeder, og kapaciteten udvides nu for at imødekomme kundernes transportbehov. Samtidig sikrer de mange udlejninger, at Silvans budskaber kommer ud at køre i hele Danmark.

– Efterspørgslen på Freetrailers selvbetjente transportløsning er stigende, og på det danske marked har især Silvan oplevet en markant fremgang i antallet af udlejninger. Med den nye udvidede aftale øger vi kapaciteten hos Silvan på landsplan med næsten 20 procent til gavn for såvel Silvan som Silvans kunder. Det vil hjælpe endnu flere, så de nemt og sikkert kan få fragtet deres indkøb hjem, siger Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer.

For at gøre hele processen så nem og enkel som muligt for brugerne vil det velkendte koncept køre uforandret videre i fremtiden. Det sikrer en ensartet og kontaktløs selvbetjening på tværs af alle trailerne via Freetrailers app. Vil forandre deleøkonomien Silvan er en af Danmarks førende gør-det-selv-detailkæder med den højeste brandbevidsthed i sektoren. Kæden har butikker placeret over det meste af landet, og derfor glæder udvidelsen den administrerende direktør hos Freetrailer. – Vi har en klar ambition om at forandre deleøkonomien, og det gælder både i Danmark og i resten af Europa. I den proces er vores gode samarbejdspartnerne ekstremt vigtige for os.

Det glæder mig derfor, at aftalen nu skaleres op, og vi ser frem til et fortsat frugtbart samarbejde med Silvan, som er en mangeårig partner, siger Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer. Samlet set medfører udvidelsen, at 80 nye trailer fordeles på 27 af byggemarkedskædens 42 lokationer i Danmark. Silvan vil herefter råde over næsten 500 gratistrailere på det danske marked, som alle står til rådighed for byggemarkedskædens kunder. Freetrailer er en dansk deleøkonomivirksomhed, som har specialiseret sig i appbaseret udlån af trailere til forbrugere. Freetrailer råder over knap 1900 trailere fordelt på 350 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer på www.freetrailer.dk