Restaurant Bacchus er klar med årets julemenu!

Den består af 2-8 retter med årstidens bedste råvarer med alt fra helleflynder, laks og pighvar til foie gras og perlehøne. I vil blive taget med igennem smage fra bl.a. trøffel, svesker, svampe og blommer. Det er fransk julestemning rundet af med ost og til sidst chokolade, kaffe og karamel.

Menuen serveres torsdag, fredag, lørdag fra d. 7. november til og med d. 20. december.

Årets sidste åbningsdag er lørdag d. 21. december, hvor restauranten traditionen tro indbyder til Jule-surprise!

Se mere her: https://restaurantbacchus.dk/menu/julemenu/

I 2022 blev Restaurant Bacchus nomineret som en af seks fremragende spisesteder til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide.

”Fransk, så fransk at det føles som at spise Haute Cuisine i Lyon, men vi er i Odense, hvor vedholdenhed og kvalitet går hånd i hånd og hvor brioche saucisson, turbot au four, bresse poulet og confit d’canard er signaturen for en arketypisk fransk ”Chez Stephane” oplevelse.”

Sådan lyder beskrivelsen af Restaurant Bacchus, der allerede i 2017 vandt prisen for Årets Brasserie.

Kontakt

Restaurant Bacchus
Vestergade 5
5000 Odense C
23 37 00 04
info@restaurantbacchus.dk

Følg Restaurant Bacchus på Facebook og Instagram

Pressefoto