Danmarks bedste kok skal findes og hyldes, når det 11. marts 2025 gælder Årets Kok-finalen på den eventbaserede fødevaremesse Madværkstedet København – og der er en fynsk kok blandt de seks finalister.

De officielle danmarksmesterskaber Årets Kok og Årets Tjener når deres helt store kulmination, når det på tirsdag gælder finalerne i de prestigefyldte konkurrencer. Seks kokke og seks tjenere deltager i finalen, der afspejler virkeligheden i en restaurant og strækker sig over seks en halv time.

Blandt deltagerne i Årets Kok-finalen finder man Tommy Jespersen fra Gastroca og Holckenhavn Slot i henholdsvis Odense og Nyborg, der til brancheorganisationen HORESTA udtaler, at han har høje forventninger og går efter at præstere på hans absolut bedste niveau. For ham handler det om at levere en præstation, han kan være stolt af, og som viser hans hårde arbejde, forberedelse og passion for faget.

Netop HORESTA står sammen med 3F bag Årets Kok og Årets Tjener, og der kan læses mere om konkurrencerne, som udspiller sig på Madværkstedet København, på gastrofighters.dk.

Madværkstedet København, der arrangeres af MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 11.-12. marts 2025. 

Tommy Jespersen, Gastroca og Holckenhavn Slot. Foto: HORESTA.

 

Deltagerne i Årets Kok-finalen 2025 – fra venstre: Daniel Alexander Petersen, HimmerLand Resort/HimmerRiget, Kristoffer Madsen, Molskroen, Tommy Jespersen, Gastroca & Holckenhavn Slot, Cille Bunk Pedersen, Bistro Boheme, Sophia Antorini, Restaurant Domæne, og Magnus Brandenburg Carlsen, Alchemist. Foto: HORESTA.