Conrad’s Nytårs menu 2016 (ud af huset)
Gourmet snacks
Koldrøget laks med rygeost, varmrøget laksecreme på blinis, italiensk brunchpølse med bearnaise, andebryst med capers og saltede mandler, rørt pate på pumpernikkel.
Conrad’s Nytårstorsk
Gratineret torsk på urter med safrancreme. Hertil sur/sød marineret tigerrejer på tangsalat og groft kuvertbrød.
Serveres i ovnfast skål som ikke skal leveres tilbage.
Den Glade Gris
Svendborg gourmetgris med mørbrad, bryst, skank og kæber. Hertil stegte løg, kartoffelkage, gulerod og trøffelcreme
Den Søde Tand
Citrontærte med vaniljeis. Hertil sprød marengs, æblechips, karamel og lime sirup samt callebaut chokolade cigar.
Pris pr. kuvert – 4 retter: kr. 400,-
Børnemenu
En kold mini burger med kylling. Hertil indbagte løgringe, gulerodsstave, ananas og dip.
1 stk. BBQ marineret kyllingespyd og 3 stk. mini frikadeller. Hertil flødekartofler med coleslaw, pastasalat samt appelsinsalat.
Chokoladetærte med chokolade profiteroles. Hertil vaniljeis og vaniljecreme.
Pris pr. kuvert – 3 retter: Kr. 175,-
For at undgå for lang kø og for meget ventetid, skal afhentningstidspunktet oplyses ved bestilling.
Afhentes d. 31.12.2016 kl. 11-12 & 12-13
Bestilles senest den 28.12.2016 – minimum 1 person.
Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler, Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C
Tlf. 66 112 108, Mobil tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk