I 2022 blev Restaurant Bacchus nomineret som en af seks fremragende spisesteder til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide.
”Fransk, så fransk at det føles som at spise Haute Cuisine i Lyon, men vi er i Odense, hvor vedholdenhed og kvalitet går hånd i hånd og hvor brioche saucisson, turbot au four, bresse poulet og confit d’canard er signaturen for en arketypisk fransk ”Chez Stephane” oplevelse.”
Sådan lyder beskrivelsen af Restaurant Bacchus, der allerede i 2017 vandt prisen for Årets Brasserie.
Intensitet i smagen
Restaurantens menuer byder på lækkerier fra det klassiske franske køkken, som ikke ses mange andre steder i Danmark. Anretningen er minimalistisk med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen. Ostesouffle, frølår, marvben, Boeuf Bourguignon, Baba au Rhum og klassisk tarte Tatin – bon appétit.
En af Restaurant Bacchus’ signaturretter er hjemmelavet ravioli med krabbekød i muslinge- og safransauce. Et fast element på menuen er også Tournedos Rossini, som er et stykke 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture.
Indehaver Stéphane Libourel er født i Condrieu, og derfor tager vinkortet udgangspunkt i Rhone-dalen