Restaurant Bacchus
Vestergade 5
5000 Odense C
23 37 00 04
info@restaurantbacchus.dk

Følg Restaurant Bacchus på Facebook og Instagram

Vin, vækst og vellyst
I dag er Bacchus først og fremmest kendt som vinens gud, men i det gamle Rom var han – ligesom den græske pendant Dionysos – også gud for vækst, frugtbarhed, festlighed og nydelse. Og nydelse af sublim mad og drikke er netop hvad Restaurant Bacchus ønsker at give deres gæster. Restauranten tilbyder det franske køkken, når det er allerbedst; enkelt, uprætentiøst, fyldt med smag, baseret på de bedste råvarer og rigeligt smør.

Du får ikke bare et stykke af Frankrig på din tallerken, men også i form af den stemning, som stedet summer af.
På 1. sal finder du f.eks. Salon Armand – Bacchus’ eksklusive lounge med det røde gulvtæppe og plads til max 10 gæster. Her tilbyder Bacchus eksklusive middage for de selskaber, der i private rammer ønsker en prægtig gastronomisk oplevelse med special-tilpasset menu og egen tjener til selskabet.

Prisbelønnet restaurant
I 2022 blev Restaurant Bacchus nomineret som en af seks fremragende spisesteder til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide.

”Fransk, så fransk at det føles som at spise Haute Cuisine i Lyon, men vi er i Odense, hvor vedholdenhed og kvalitet går hånd i hånd og hvor brioche saucisson, turbot au four, bresse poulet og confit d’canard er signaturen for en arketypisk fransk ”Chez Stephane” oplevelse.”

Sådan lyder beskrivelsen af Restaurant Bacchus, der allerede i 2017 vandt prisen for Årets Brasserie.

Intensitet i smagen
Restaurantens menuer byder på lækkerier fra det klassiske franske køkken, som ikke ses mange andre steder i Danmark. Anretningen er minimalistisk med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen. Ostesouffle, frølår, marvben, Boeuf Bourguignon, Baba au Rhum og klassisk tarte Tatin – bon appétit.

En af Restaurant Bacchus’ signaturretter er hjemmelavet ravioli med krabbekød i muslinge- og safransauce. Et fast element på menuen er også Tournedos Rossini, som er et stykke 250 grams oksemørbrad, stegt foie gras, trøffelsauce og garniture.

Indehaver Stéphane Libourel er født i Condrieu, og derfor tager vinkortet udgangspunkt i Rhone-dalen.

Gæsterne skriver
Vi citerer her et lille udpluk af de mange anmeldelser fra tilfredse kunder:

”Dejlig aften med god mad i behagelige omgivelser” – Lone

”Fiskemenu med tilhørende vine i top klasse. Et imødekommende og venligt tjenerhold. Vi kommer bestemt på Bacchus en anden gang” – Poul

”Altid en fornøjelse, mad og service i top” – Maria

”Rigtig dejlig aften med en super perfekt betjening. Maden var i top klasse og det samme var personalet der. Så helt klart et sted jeg vil anbefale og også besøge en anden gang” – Laila

 

sølvpartner