Udskiftningen af navn og logo er i fuld gang på både biler, kontor, værksted og arbejdstøj på Holkebjergvej i Odense. Det nu tidligere CBRE Intego – og endnu tidligere Intego – der beskæftiger 77 medarbejdere og 11 lærlinge i Odense, har per 1. februar skiftet navn til CBRE Teknisk servicepartner. Det sker i naturlig forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE i Danmark, der er del af verdens største kommercielle ejendoms- og investeringsselskab CBRE Group.

Under det nye navne vil virksomheden fortsat levere tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur. Derudover får man med CBRE i ryggen tilført yderligere kompetencer inden for facilities management – nærmere bestemt drift og udvikling af bygninger – så virksomheden nu kan tilbyde kunderne at samle endnu flere drift- og servicebehov hos én leverandør.

– Det nye setup indebærer udover det nye navn, at vi som en del af CBRE nu får endnu flere komplementære produkter på hylderne. Dertil kommer, at CBRE naturligvis også kan drage fordel af vores kompetencer inden for teknisk service, og begge dele giver nogle spændende muligheder – særligt i regi af de mange industrivirksomheder på Lindø, siger afdelingschef i CBRE Teknisk servicepartner i Odense, Henrik Rolsted, og tilføjer:

– Udover de nye muligheder, der nu byder sig, fortsætter vi naturligvis de tætte og langvarige samarbejdsaftaler med vores gode kunder i Odense-området og på Fyn – og ikke mindst kommer vi fortsat til at tage ansvar for at uddanne lærlinge, som er en topprioritet for os, hvorfor vi også har en lærlingeansvarlig, der udelukkende beskæftiger sig med rekruttering og uddannelse af fremtidens teknikere.

Integrationen åbner også for nye vækstmuligheder, da CBRE Teknisk servicepartners stærke tekniske kompetencer løbende også fremadrettet vil indgå i paletten af services hos CBRE. Dertil har CBRE, herunder CBRE Teknisk servicepartner, en målsætning om fordobling af omsætningen på fire år, hvilket afdelingen i Odense skal bidrage til realisere:

– Den lokale nærhed til vores kunder har altid og vil også fremadrettet være afgørende for os. På det fundament ser vi frem til at bidrage til en positiv udvikling via vores centrale beliggenhed, hvorfra vi kan servicere såvel virksomheder i Odense som på resten af Fyn, ligesom vi også fortsat vil spille en væsentlig rolle inden for grøn omstilling af industrien og infrastruktur til elbiler, siger Henrik Rolsted afsluttende.

Pressefoto