Café Kræz 
Gråbrødre Plads 6
5000 Odense C
66 11 38 11
kraez@kraez.dk

Café om dagen, natklub om aftenen
Café Kræz ligger centralt i Odense, med udsigt til Gråbrødre kloster kun få meter fra gågademiljøet. I sommerhalvåret, når vejret arter sig, kan man nyde maden udendørs midt på Gråbrødre Plads.

Om dagen er Kræz en klassisk café med klassiske café-retter. Om aftenen står den på fest med DJ og levende musik. Fredag og lørdag skruer de op for natklub-stemningen.

I weekenden er Café Kræz endvidere kendt for sin brunch, der byder på alt hvad hjertet begærer.

De kræser kort sagt for den gode betjening, gode smagsoplevelser og den bedste musik og underholdning.

Kaffe på Kræz – og sjusser
Du vil aldrig gå tørstig fra Café Kræz; her finder du nemlig et varieret og spændende drikkekort. Til dem som ønsker lidt af varme sig på sælges forskellige former for kakao, the og kaffe, heriblandt café latte, espresso, cappuccino og sort kaffe.

I det kolde sortiment findes mange spændende specialøl og ciders. Endvidere laver de flotte drinks og sjusser i forskellige størrelser og styrker, så der er noget for enhver – også hvis du søger alkoholfri varianter. Du kan også nyde et glas velsmagende vin, og der sælges sodavand af forskellig slags.

Varme drikkevarer serveres i fine glas og med en lille småkage, mens der til de kolde nydelser gerne følger lidt nødder. De har naturligvis også fine friskbagte kager til den søde tand.

Ja tak til store smil
Deres mål er at servere et godt produkt, med et smil og en behagelig service i hyggelige omgivelser. De siger JA TAK til store smil og venlige attituder, og forbeholder sig ret til at afvise personer, som de mener ikke passer til stedet.

Fredag og lørdag nat er aldersgrænsen 20 år. Cafeens medarbejdere står klar med god musik og lækre drinks og glæder sig til at se dig og alle dine venner. De har sammensat en række spændende bordpakker til jer, der vil have en eksklusiv aften ude.

Elsker du Kræz? Og elsker du at feste? Så kan du søge om at blive Kræz Ambassadør / VIP.

Kræz Ambassadører / VIPs er en lille udvalgt gruppe af gæster, som fester en lille smule mere end de andre gæster. De er udvalgt til at repræsentere Café Kræz rundt om i Odense området og kommer derfor til at have ekstra fordele.

 

 

sølvpartner