Smarteyes Odense
V/ Adisa Usto
Kongensgade 30
5000 Odense
70 23 23 03

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10-18.00

Fredag: 10-19.00

Lørdag: 10-16.00

Søndag: Lukket

Et enkelt koncept

I 2015 åbnede Smarteyes sin sjette butik i Danmark. Det var Odenses tur til nyde godt af den nytænkende optikerkæde, som kombinerer lækkert brilledesign med overskuelige priser. Kæden kører med to faste priser, 1.450 kroner for enkeltstyrkebriller og 3.450 for flerstyrkebriller. Visionen er at det skal være smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller.

Pres på priserne

Er du en prisbevidst brillebærer, kender du sikkert situationen, hvor du står og vil prøve stel, kigger på de meget små prisskilte, hvorefter du sætter dem hurtigt på plads igen, da det blot er prisen for stellet. Hos Smarteyes er der altid frit valg mellem alle stel, og prisen er inklusiv tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas. Flerstyrkebrillerne har dertil glidende overgang og bredt læsefelt. Her kender du prisen på dine briller, allerede inden du kommer ind i butikken.

SmartFreedom – en ny og smart måde at købe briller på

Med SmartFreedom har Smarteyes gjort det smartere for dig at have flere briller. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Jo flere briller, du køber, jo billigere bliver din omkostning per brille. Se priserne på SmartFreedom til dine behov her: https://www.smarteyes.dk/priser-service/smartfreedom

Lækkert look

Smarteyes åbnede sin første butik i Sverige i 2007, hvor man fandt en niche på et marked kendetegnet af en kompleks og opskruet prispolitik. Den første danske butik åbnede i 2013, og i skrivende stund har Smarteyes butikker i 18 danske byer.

Smarteyes udmærker sig ikke blot ved smarte lave priser, men også ved smart design. Stellene er designet af Smarteyes’ designere i Sverige, og der kommer nye kollektioner til hele tiden. I Smarteyes’ lookbook kan du finde inspiration.

smarteyes