Smarteyes Odense
V/ Adisa Usto
Kongensgade 30
5000 Odense
70 23 23 03

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Mandag-torsdag: 10-18.00
Fredag: 10-19.00
Lørdag: 10-16.00
Søndag: Lukket

Et simpelt brille- og designkoncept

I 2015 åbnede Smarteyes sin sjette butik i Danmark. Det var Odenses tur til at nyde godt af den nytænkende måde at dyrke optik, som kombinerer lækkert brilledesign med gode priser. Kæden tilbyder designerbriller i en fast prismodel. Du kan få enkeltstyrkebriller til en samlet pris fra kun 1.000 kr. med mulighed for at opgradere med unikke glasegenskaber eller flerstyrkebriller til en samlet pris fra kun 2.500 kr. Her har du samme muligheder for at opgradere med egenskaber, som passer til lige netop dit syn.

Pres på priserne

Er du en prisbevidst brillebærer, der samtidig vil skille dig ud med moderigtigt design, kender du sikkert til situationen. Du vil prøve et brillestel, men kan ikke lade være med at skæve til de små prisskilte, som kan få dig til at sætte stellet på plads igen. Det er der ikke grund til at gøre, når du besøger Smarteyes i Odense. Butikkens designerstel koster kun fra 500 kr. Du kan få dem med tynde kvalitetsglas med bredt synsfelt, individuel tilpasning, glidende overgang, digital opmåling, antistatisk overfladebehandling, hærdning og meget andet.

Altid lækkert og smart look

Smarteyes markerer sig ikke kun med smarte priser. Smart design er også et fokusområde, som får kæden til at skille sig ud. Stellene er udviklet af Smarteyes’ egne designere i Sverige eller i samarbejde med eksterne svenske modehuse- og brands. Du kan allerede nu finde inspiration i Smarteyes’ lookbook online, inden du besøger butikken. Og på siden her kan se vores udvalg af Ray-Ban solbriller, som du også finder i butikken.

Start med en gratis synstest – book tid i dag

Dit nye moderigtige look og bedre syn starter med en synstest. Den er ovenikøbet altid gratis hos Smarteyes. I butikken i Odense står kædens dygtige optikere klar til at tage imod dig og foretage en grundig synstest, som både indeholder en måling af din synsstyrke og et sundhedstjek.

Kig ind i butikken, eller book tid til en gratis synstest online lige her.

sølvpartner