Snart begynder oktober måned, og det betyder en ny menu på Restaurant Bacchus!

Den ene af retterne er en af de mere velkendte derfra:
Perlehøne farseret med Jumbo Morkler, Hokkaido Græskar samt Madeira Glace

Bacchus er kendt som vinens gud, men i det gamle Rom var han – ligesom den græske pendant Dionysos – også gud for vækst, frugtbarhed, festlighed og nydelse. Og nydelse af sublim mad og drikke er netop hvad Restaurant Bacchus i Odense ønsker at give deres gæster. Restauranten tilbyder det franske køkken, når det er allerbedst; enkelt, uprætentiøst, fyldt med smag, baseret på de bedste råvarer og rigeligt smør.

Du får ikke bare et stykke af Frankrig på din tallerken, men også i form af den stemning, som stedet summer af.

I 2022 blev Restaurant Bacchus nomineret som en af seks fremragende spisesteder til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide:

”Fransk, så fransk at det føles som at spise Haute Cuisine i Lyon, men vi er i Odense, hvor vedholdenhed og kvalitet går hånd i hånd og hvor brioche saucisson, turbot au four, bresse poulet og confit d’canard er signaturen for en arketypisk fransk ”Chez Stephane” oplevelse.”

Sådan lyder beskrivelsen af Restaurant Bacchus, der allerede i 2017 vandt prisen for Årets Brasserie.

Og sådan lyder det fra en af gæsterne:

”Rigtig dejlig aften med en super perfekt betjening. Maden var i top klasse og det samme var personalet der. Så helt klart et sted jeg vil anbefale og også besøge en anden gang.” 

Bestil bord her:

Restaurant Bacchus
Vestergade 5
5000 Odense C
23 37 00 04
info@restaurantbacchus.dk

 

Foto: Bacchus