I de fleste byer rundt om i landet vil man møde nye smilende ansigter, når man besøger den lokale Imerco, da der netop er startet en masse nye elever. I Imerco i Odense er det den 21-årige Zenia Klyhn, som glæder sig til at byde kunderne velkommen i butikken.

Danskejede Imerco har netop budt en masse nye elever velkommen i butikkerne rundt om i hele landet. I den lokale Imerco i Kongensgade i Odense har de budt den 21-årige Zenia Klyhn velkommen. Zenia har en passion for design og en stor interesse for detailhandlen, hvilket har ført hende til Imerco, hvor hun ser frem til at udvikle sine færdigheder og forfølge sine drømme.

Store drømme for fremtiden

Zenia Klyhn er ikke blot en dedikeret elev, men også en ung kvinde med store ambitioner. Hun drømmer om en dag at kunne træde i sine bedsteforældres fodspor som ejer af sin egen butik. Med en spirende iværksætterånd, som hun har arvet fra sin far og farfar, ser Zenia frem til at kombinere sin passion for design med sin drøm om at drive en forretning.

Min farfar startede virksomheden Klyhn Design Modern for over 20 år siden, som min far senere blev en del af – og det har altid været til stor inspiration for mig,” fortæller Zenia. “Siden jeg var lille, har jeg vidst, at jeg en dag gerne ville gå i deres fodspor med min egen butik. Jeg elsker den tætte kontakt, man får med de lokale borgere gennem arbejdet i en butik”, afslutter Zenia.

En lovende start hos Imerco

Zenia valgte Imerco som sin uddannelsesplads, da hendes interesse for design og dekoration matchede kædens profil. Zenia blev anbefalet Imerco som uddannelsessted gennem sit netværk. Derudover søgte hun også elevpladsen i Odense for at tage hul på et nyt kapitel i sin karriere og for at få en ny start i en større by med flere muligheder.

Zenia har allerede vist sig at være en værdifuld del af vores team, da hun er en fantastisk kollega og utrolig ansvarsbevidst. Vi er sikre på, at Zenia vil blive en dygtig elev hos os”, udtaler Carl-Henrik Christiansen, der er butikschef i Imerco i Odense.

Zenia Klyhn ser frem til at lære alt, hvad hun kan i sin tid hos Imerco – og glæder sig til sin rejse mod at indfri sine drømme. Du kan allerede nu møde Zenia I Imerco i Kongensgade i Odense.

Pressefoto