Der venter odenseanerne en helt særlig oplevelse, når IKEA Odense byder indenfor til et kæmpe pyjamasparty lørdag den 31. august.

En pyjamasfest udover det sædvanlige.

Det er, hvad besøgende kan se frem til den 31. august i IKEA Odense. Kunder, der trækker i natkjole, morgenkåbe eller pyjamasskjorte, når de besøger møbelhandleren, kan glæde sig til et festligt besøg i IKEA med en lang række aktiviteter for store og små lige fra morgenstunden.

Der vil blandt andet være smagsprøver på forskellige mocktails, godnatsange for børn og besøg af både søvneksperter og IKEA maskotten Fabler Bjørn, der deler Fabler Bjørn bamser ud.

-Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen til en dag fyldt med sjov og unikke oplevelser. Vi håber at mange vil deltage iført nattøj, så vi sammen kan skabe en mindeværdig og helt særlig shoppingoplevelse. Samtidig ønsker vi at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at få en god nattesøvn, siger Peter Elmose, der er varehuschef i IKEA Odense.

Ny inspiration til bedre nattesøvn
Pyjamasfesten markerer også afslutningen på en større ombygning af soveværelsesafdelingen i varehuset. Gennem de seneste måneder har IKEA Odense udvidet deres afdeling med endnu mere inspiration og løsninger til soveværelset – alt sammen for at kunne understøtte en bedre søvn for de mange mennesker.

– Vi er meget glade for vores nye soveværelsesafdeling, hvor vi med afsæt i de nyeste trends og viden om søvn, har designet de bedste løsninger, som kan forbedre nattesøvnen for vores kunder, siger Peter Elmose.

Gratis morgenmad og rabat ved kassen
For kunder, der trækker i nattøj, vil der være en gratis morgenmadstallerken inkl. kaffe eller smoothie til børnene.

Til de nattøj-klædte er der yderligere 200 kr. rabat at hente for køb på minimum 750 kr.

Program for dagen:

·       Gratis morgenmad til alle, der kommer i pyjamas: Kl. 9.30 – 11.00
·       Live DJ: Kl. 9.30-19.00 i indgangen
·       Mød IKEAs søvneksperter: Kl. 10.00-19.00. På IKEA.dk kan man tilmelde sig forskellige ’talks’ med fokus på indretning af soveværelset.
·       Godnatsange for børn: Kl. 10.30-11.30, 12.30-13.30 og 14.30-15.30 i Børnenes IKEA
·       Mød Fabler Bjørn, som deler Fabler Bjørn bamser ud: Kl. 12.00-12.30, 13.00-13.30 og 14.00-14.30
·       Mocktails smagsprøver: Kl. 14.00-16.00

Pressefoto